- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Kompakt vízhűtés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Nekem ennek a silent red verzioja van, nem tudom hova lehetne ezt még halkitani. Adtak hozzá extra szürke kupakokat...Nekem ez már extra halk, és mégis lehet érezni a leutést, nem az a nagyon gumi érzet. Legalábbis nekem nagyon bejön. Tettem fel a napokban videot a hangjáról. De nagyon kevés van ebből a silent kapcsolóval, a legtöbb barna és kék kapcsolós
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
dqdb
nagyúr
Bár a VEA88 CMYK-nek a színei annyira nem tetszenek. Nekem kicsit túl színes.
A CMYK Varmilókhoz járnak a szürke módosítók, legalábbis TKL és teljes méretben így volt eddig.Ha fentebb linkelt Varmilo VEA88 CMYK venném azt is tudnám a switchekkel halkítani gondolom nem?
A linkelt billentyűzetet az MX Blue kapcsolókkal csak úgy lehet halkítani, hogy kiforrasztod a kapcsolókat és halkítottat forrasztasz a helyére, ez nem hotswap billentyűzet.háttér világításos legyen
A Varmilókon van világítás, de a kupakok nem átlátszóak, szóval fényt csak a kupakok között látsz majd. Cserébe a fehér kupak + fekete felirat miatt a monitor fényénél is látszanak, és messze a legjobb minőségű magyar kupakkészletet kapod meg.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest