- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
,,a KBDfans és a Monokei előélete alapján látatlanban a Monokei Standardet elkönyveltem jobb vételnek"
A tiger 80 lite érdekessége az 1.2mm PCB sok flex-cuttal, daugtherboard és a leaf-spring gasket mount (silicone socks). A videók alapján amiket néztem, nem csak papíron hangzik jól, hanem a gyakorlatban isClass65 első kör nem tudtam, hogy ennyire körülményes volt. Megértem, hogy elvette a kedved
Köszi az ajánlásokat, nézek pár tesztet Kíváncsi leszek valóban ennyire érezhető lesz-e a különbség az 1,2 mm PCB-vel, lehet azt se bánnám ha a PCB bottom-outol a ház alján, megy rá két réteg szigetelő szalag és problem solved A gummy o-ring mount tartó oszlopain is könnyű lenne kicsit emelni, van vékony szilikonom, szivacsom is.
Link65-nél úgy látom az EU vendor Candykeys lesz, velük mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...