- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Micro Four Thirds
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luks
kezdő
Köszönöm a válaszod. Nem feltétlen kell, hogy magyar beszerzés legyen, ez olyan kiegészítő, amire tudok várni. A libás hasonlat jó volt és teljesen egyet is értek veled. Csak hát mindenki azzal főz, amivel éppen tud. ISO billentyűzettel nem olyan könnyű, mint ANSI-val. Szerencsére ez a billentyűzet most kielégítő, különös tekintettel az EPBT kupakokkal.
Szerinted/szerintetek létezik ennél a Varmilo-nál minőségileg mégjobb prebuilt megoldás? 65-80%, ISO, bármilyen nyelven, ami megkapta volt ugyanezeket az EPBT kupakokat. Egyedül talán a Miya Pro-t tudnám mondani, de nem vagyok benne biztos, hogy megépítését tekintve jobb, inkább az csak egy kisebb és általában színesebb változata az enyémnek.
A pingen, ha tudok csökkenteni már boldog leszek. Illetve a space bar-al kell kezdenem valamit, hogy halkabb legyen és a jobb széle kocogtatva ne zörögjön annyira. Olvastam, hogy 80-90 fokos vízbe kell tenni, még nem tudom mennyi időre, aztán valami relatív nehéz dologgal lenyomni 10-30 percre, hogy teljesen egyenes legyen. Ez talán jobb, mint a hajszárító, ahol a hőfok kevéssé szabályozható, ráadásul nem is egyenletesen. A vízforralómmal be tudok állítani pontos hőmérsékletet. Egyelőre még nem mertem beáztatni. Itt sajnos nem az a történet, hogy a művelet előtt csinálok egy snapshotot, aztán rollback és na még egyszer.
Ezek a custom coil kábelek... miért kerülnek 60-100 EUR-ba? Van ennek bármi értelme, azon kívül, hogy jól néz ki? Már akinek tetszik.
Nem melleseleg Keygem-nél ~2 napja elfogyott a dark gray blank EBPT. Míg rágtam a gittet, hogy veszek még egy szettet a shift 1.25 hiánya miatt, sold out-os lett. Írtam nekik és újabb remek választ kaptam. Nincs dátum a következő beszerzésre. Agyhugykő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest