Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• luks

kezdő

válasz dqdb #68094 üzenetére

Köszönöm a válaszod. Nem feltétlen kell, hogy magyar beszerzés legyen, ez olyan kiegészítő, amire tudok várni. A libás hasonlat jó volt és teljesen egyet is értek veled. Csak hát mindenki azzal főz, amivel éppen tud. ISO billentyűzettel nem olyan könnyű, mint ANSI-val. Szerencsére ez a billentyűzet most kielégítő, különös tekintettel az EPBT kupakokkal.

Szerinted/szerintetek létezik ennél a Varmilo-nál minőségileg mégjobb prebuilt megoldás? 65-80%, ISO, bármilyen nyelven, ami megkapta volt ugyanezeket az EPBT kupakokat. Egyedül talán a Miya Pro-t tudnám mondani, de nem vagyok benne biztos, hogy megépítését tekintve jobb, inkább az csak egy kisebb és általában színesebb változata az enyémnek.

A pingen, ha tudok csökkenteni már boldog leszek. Illetve a space bar-al kell kezdenem valamit, hogy halkabb legyen és a jobb széle kocogtatva ne zörögjön annyira. Olvastam, hogy 80-90 fokos vízbe kell tenni, még nem tudom mennyi időre, aztán valami relatív nehéz dologgal lenyomni 10-30 percre, hogy teljesen egyenes legyen. Ez talán jobb, mint a hajszárító, ahol a hőfok kevéssé szabályozható, ráadásul nem is egyenletesen. A vízforralómmal be tudok állítani pontos hőmérsékletet. Egyelőre még nem mertem beáztatni. Itt sajnos nem az a történet, hogy a művelet előtt csinálok egy snapshotot, aztán rollback és na még egyszer.

Ezek a custom coil kábelek... miért kerülnek 60-100 EUR-ba? Van ennek bármi értelme, azon kívül, hogy jól néz ki? Már akinek tetszik.

Nem melleseleg Keygem-nél ~2 napja elfogyott a dark gray blank EBPT. Míg rágtam a gittet, hogy veszek még egy szettet a shift 1.25 hiánya miatt, sold out-os lett. Írtam nekik és újabb remek választ kaptam. Nincs dátum a következő beszerzésre. Agyhugykő.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák