Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M_o_g_y_i

őstag

válasz einstein #5852 üzenetére

Amit ShadowK is említett GIGABYTE GK-K7100, nem "gagyi" szerintem, sőt! :Y
    Nekem ilyen van pár hónapja, de semmi olcsó hatást nem fedeztem még föl rajta, pedig csak kétezenyóccá HUF volt.
    Gyűjti az ujjlenyomatot a nyilak körül, na bumm... ha valamibe bele akar az ember kötni.
    De feltaláltak már valami "izét", amivel ezt el lehet tüntetni gyorsan pár hetente. :U (gyk. pzs+ablaktisztító vagy egyéb gyenge zsíroldó hatású sz@r szer)
    Mellesleg a nyunyu által linkelt képet nézve, mintha a Logitech Ultra X és a Gigabyte GK-K7100 beszállítója ugyanaz lenne... :F

A fő bill. rész csont ua., a gombok elhelyezkedése, mérete, formája. :K
    Leszámítva az Ultra X -en lévő extra gombokat, de az ugye (szerintem) úgyis külön panelen van, a 7100-on pedig külön funkcijjó gomb van e célra, mint a notikon.
    Ráadásul ez "eltünteti" a bal WIN gombot, nem kavar be játék alatt (már ha valakinek ez szempont).

[ Szerkesztve ]

4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

• nyunyu

félisten

válasz einstein #5852 üzenetére

"Notebook típusú" billentyűzetet keresek, hátha ti tudtok segíteni. Nem simán slim billenyűzetre gondolok, és nem is a kiosztásra, hanem valami olyasmire, ami tapintásra, érzékenységre is hasonló.

Nehez ugy, eleg keves ollos mechanikas asztali billzetet lehet kapni, altalaban azok sem olcsoak.
    Elvileg anno volt a L UltraX szeriabol magyar kiosztasu, gyakorlatilag angolt/amerikait se lehetett idehaza kapni. :(
    Amit lehet(ett) kapni: L DiNovo szeria, Apple alu billzete, talan meg egy-ket Cherry, bar annak idehaza sosem volt komoly forgalmazoja :(

Ja, meg Genius egyik-masik SlimSzar billzete is ollos, de nem mindegyik. (olcsok nem azok...)

Esetleg bontokban talan meg talalsz refurbished IBM/Lenovo Think/Travel Keyboardot, ami gyakorlatilag a regi ThinkPad laptopok billzetevel azonos, csak van/nincs numerikus resze.
    (Numerikussal rendelkezo Thinkbol nincs magyar, Travelbol akad.)
    Elvileg ezek utodait is lehet kapni, ujonnan eleg horror aron...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák