-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Kiralybali #49128 üzenetére
Cerberus Mechben Kailh Brown van, és zárt műanyag a háza.
Alloy viszont fém fedelű, floating dizájnos, jobban kihallatszik, ahogy az OEM kupak koppan a fém plateen bottom outkor. (Cherry profilú szoknya nem érne le odáig.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
válasz Kiralybali #49128 üzenetére
Nem kattog úgy, mint a fiam HyperX Alloy billentyűzete
Ez leginkább a kapcsoló tipusán múlik. Ha a tied barna, piros, vagy fekete kapcsolós, a fiadé meg kék (vagy ő teljesen tövig üti a kapcsolókat), akkor 100%, hogy a tied halkabb lesz.nekem a fehér fény beállítás túl szembántó, a kék is kicsit, de a zöld bejött, és a piros is OK e szempontból.
Ez mondjuk nekem fura, mert a pirosnak kéne a leginkább kimélnie a szemet. Fehér kék, zöld nekem legalábbis elég fárasztó volt hosszabb távon, ráadásul RGB-nél nagyon könnyű a fehér színben meglátni az R-t, a G-t meg B-t.Kicsit magasabb is, de biztos lehet venni kéztámaszt elé, bár egyenlőre nem hiszem, hogy kelleni fog.
Egy zselés kéztámasz sokat javít a kényelmen.A szín választással a jobb felső státusz fények színe nem változik együtt, azok mindig kékek maradnak, de ez sem a világ vége, csak furcsa, hogy erre nem gondoltak, vagy direkt így akarták.
A státusz LED-ek sose kapnak RGB megvilágítást, és nem is baj: így azért még bekapcsolt világítás mellett is feltűnik, ha bekapcsolva van pl. a Caps vagy Num Lock.Én örülök, hogy tetszik, na meg, hogy sikerült reális(abb?) áron beszerezned.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Mode Envoy fa betéttel,Mode Obscura gombokkalés gateron oil king switchel és sok extrával.
- Anne Pro 2 - Gateron Brown
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Wooting fehér keycap set - Német - PBT Double Shot