- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
válasz pengwin #49106 üzenetére
Végül lecseréltem a Logitech Deluxe 250 régi billentyűzetemet az ASUS Cerberus Mech RGB-re.
Nem kattog úgy, mint a fiam HyperX Alloy billentyűzete, vannak rendesen rajta ékezetek, és a piros helyett is be tudtam állítani azt a zöld színt, amitől a sötétben sem folyik ki a szemem. Szóval összességében tetszik.
Amit LOL közben észrevettem, hogy a bal kezemmel néha lenyomom a Ctrl billentyűt, ami már megszívatott a játékban, mert ahelyett, hogy valami képességet használtam volna, veszettül pingeltem a térképen... Meg is néztem az előző billentyűt, és azon van körbe egy kb 1.5-2 centis perem, ami gondolom korábban jobban meggátolta ezt a balesetet.
Kicsit magasabb is, de biztos lehet venni kéztámaszt elé, bár egyenlőre nem hiszem, hogy kelleni fog.
A billentyűk mellett is világít, nem úgy, hogy kiszűrődik alatta, hanem direkt függőleges fény csíkok választják el a gombokat. Emiatt nekem a fehér fény beállítás túl szembántó, a kék is kicsit, de a zöld bejött, és a piros is OK e szempontból.
Még progit nem telepítettem, csak a windows bill letiltást és a fényerő csökkentést használtam ki.
A szín választással a jobb felső státusz fények színe nem változik együtt, azok mindig kékek maradnak, de ez sem a világ vége, csak furcsa, hogy erre nem gondoltak, vagy direkt így akarták.
Valahol írták, hogy az ékezetes billentyűk karakterei is érzékelhetően kisebbek, vékonyabbak, mint a standard-ek, de jobban örülök, hogy vannak, mint hogy ez zavarna.
A plusz billentyűk ocsmány narancssárga színét nem tudom mire vélni, felirat sincs rajtuk, vagy lehet, csak világítva látszanak, nem tudom, azokat biztos nem fogom használni.
Az ára is baráti volt most. Mondjuk azt nem értem, hogy a MMarkt-ba miért 45K körül van, másutt meg 25K, mert azért ez durva eltérés...
Balage
-
Kiralybali
tag
válasz pengwin #49106 üzenetére
Hali, köszi a választ. A világítás kapcsán valszeg nem fogalmaztam jó, a lényeg, hogy maga a betű normálisan világítson, az nem baj, ha a gomb alól is jön ki fény. Sötétben, a romló szememmel is egyértelműen lássam melyik betű melyik.
Az A4tech link valóban érdekes, mert a hozzászólás előtt keresgetve még nem azt írta, hogy nem kapható, de mire befejeztem az a pár mondatot, utána meg már az lett, furcsa.
Közben kicsit drágábban találtam egy ASUS-t is, amiről nem olvastam rosszat. Olyan dolgokat ír, amik szimpatikusak. Halkabb, magyar (hosszú í is van állítólag rajta), szerintük jó használni, stb.
Balage
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- Gmail
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest