- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Molydeus #105435 üzenetére
Tejóég, köszönöm ezt a sok jó mondatot, most ezeket mind jól végigböngészem, meghallgatom youtube-on az említett kapcsolókat (ez nagyon eretnek dolog?).
A legfontosabb kérdés az volt a tervezés mostani fázisában, hogy az összekattintgatott Neo alap jó-e ahhoz amit el szeretnék érni, és válaszod alapján úgy tűnik hogy igen (POM plate). Köszönöm a megerősítést.
#105437 Ispy aha köszi kössssziiii eddig tartott az "ok tehát legalább azt tudom hogy a Neo80 setup jó lesz" érzés, gondolhatom újra a zegészet... köszi
(marad a Neo, de szép találat)
#105446 Jorus itt kezdtem először gyanakodni hogy talán tényleg nem pont olyan volt az az élmény, mert tökre másra emlékszem, nem teljesen arra amit leírtál
#105453 Synthwave itt meg már komolyan revideáltam a nézeteim és önvizsgálatot tartottam: szarok én a C64-es nosztalgiára, valszeg tényleg "nem is úgy volt az".
Najó, de akkor merre tovább. Vissza az alapokhoz:
- kattogás kizárva, ez biztos (nincs azzal baj ha valaki azt szereti, de nekem nem adja)
- lineáris vagy nagyon picit taktilis
- legyen nagyon halk vagy néma
- ha nagyon halk akkor mély
- puha bottom out
- magas kupakA POM plate marad, mert a halk/mély vonalhoz még mindig jónak tűnik. Elengedem viszont ezt a nosztalgia-dolgot. Néma kapcsolók surrogását hallottam videóról, valóban elég tré, nem hiszem hogy ezt szeretném. Néma kapcsolókból csak a Cherry MX Silent Red amit ismerek (ez van a Ducky-ban), nem surrog, lineáris és néma, viszont a taktilitás nagyon hiányzik belőle game és gépelés közben is.
OK akkor a lineáris vonal is kuka, marad az enyhén taktilis.
Hangra pedig (akkor lehet ki kell próbálni két szettet is):
- az egyik egy enyhén taktilis, mély hangzású, de leginkább nagyon halk
- a másik, ha létezik ez a kombó, egy enyhén taktilis de néma, ami nem surrogMost itt tartok a gondolkodásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Microsoft Excel topic
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest