Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cray Tyler

támogató

válasz Molydeus #105435 üzenetére

Tejóég, köszönöm ezt a sok jó mondatot, most ezeket mind jól végigböngészem, meghallgatom youtube-on az említett kapcsolókat (ez nagyon eretnek dolog?).

A legfontosabb kérdés az volt a tervezés mostani fázisában, hogy az összekattintgatott Neo alap jó-e ahhoz amit el szeretnék érni, és válaszod alapján úgy tűnik hogy igen (POM plate). Köszönöm a megerősítést.

#105437 Ispy aha köszi kössssziiii eddig tartott az "ok tehát legalább azt tudom hogy a Neo80 setup jó lesz" érzés, gondolhatom újra a zegészet... köszi :D :R (marad a Neo, de szép találat)

#105446 Jorus itt kezdtem először gyanakodni hogy talán tényleg nem pont olyan volt az az élmény, mert tökre másra emlékszem, nem teljesen arra amit leírtál :D

#105453 Synthwave itt meg már komolyan revideáltam a nézeteim és önvizsgálatot tartottam: szarok én a C64-es nosztalgiára, valszeg tényleg "nem is úgy volt az".

Najó, de akkor merre tovább. Vissza az alapokhoz:
    - kattogás kizárva, ez biztos (nincs azzal baj ha valaki azt szereti, de nekem nem adja)
    - lineáris vagy nagyon picit taktilis
    - legyen nagyon halk vagy néma
    - ha nagyon halk akkor mély
    - puha bottom out
    - magas kupak

A POM plate marad, mert a halk/mély vonalhoz még mindig jónak tűnik. Elengedem viszont ezt a nosztalgia-dolgot. Néma kapcsolók surrogását hallottam videóról, valóban elég tré, nem hiszem hogy ezt szeretném. Néma kapcsolókból csak a Cherry MX Silent Red amit ismerek (ez van a Ducky-ban), nem surrog, lineáris és néma, viszont a taktilitás nagyon hiányzik belőle game és gépelés közben is.

OK akkor a lineáris vonal is kuka, marad az enyhén taktilis.

Hangra pedig (akkor lehet ki kell próbálni két szettet is):
    - az egyik egy enyhén taktilis, mély hangzású, de leginkább nagyon halk
    - a másik, ha létezik ez a kombó, egy enyhén taktilis de néma, ami nem surrog

Most itt tartok a gondolkodásban.

Új hozzászólás Aktív témák