- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz bitpork #162379 üzenetére
Ne értsd félre az én véleményemet, az eddigi hozzászólásaid alapján nekem te pont az a kivétel vagy, aki azért vesz öreg prémiumot, mert tényleg kell neki az a plusz, amit ezek nyújtani tudnak, egy fiatal, de kisebb/alacsonyabb kategóriással szemben és nem azért, hogy megmutassa, hogy ő valaki. Illetve, te be is vállalod az ezzel járó esetleges "prémium" kiadásokat is.
Viszont ettől függetlenül, tartom a véleményem, hogy ezen tulajok nagy része sajnos lesajnálóan tekint másokra.
Run&Ride
-
von toth
tag
válasz bitpork #162379 üzenetére
Eddig nem akartam felvenni e kesztyűt, mert alapvetően a topic gondolom nem azért jött létre, hogy a mi polemizálásunkkal legyen tele, de az ellentmondásokkal teli mondataid megérnek pár szót. Szóval szerinted azért nem vettem 20 éves hetes olajos béemvét mert nem mertem? Közben meg tetszik? Mi? Ami nem kell? Én azt veszem meg ami kell, vagy annak a rentábilis kivitelét. Nyilván az x3-ra nincs pénzem, ezért vitara. De ki is turkál kinek a zsebében? Ki akarja elkölteni az én pénzemet? Na ugye.
....Ugyanakkor igen csak árulkodó ha mellé rakjuk azt, hogy nem meri vki megvenni a neki jobban tetsző idősebb autót mert retteg a bármitől is meg azt hogy azért mert nem felső kategóriás autót tudott venni úgy érzi h lesajnálják.
Ez ilyen önkomplexus magyarázat?
Mert ha veszek egy széthajtott tyurbódízel bökőt akkor én leszek panelisztán királya?
Na, annyit még megteszek, ha valami ismeretlen hibakóddal lerohadsz az út mentén "dánba" menet majd elviszlek a vitarával, amihez 150E+-ig hozzá sem kell nyúlni.
Én meg csak annyit kyívánok hogy nőjön be a fejed lágya és ne akrd megmodnani ilyen magas lóról, hogy ki mit vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest