- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz Integrale #121669 üzenetére
Nem kell kiforgatni a szavaimat , pláne úgy nem,hogy most nem a swiftről van szó..
Erre a mindjárt kiderülre írnék valamit de nincs kedvem már vitázni kb a semmin.. Egymást győzködjük itt kb mint a degeneráltak, közbe semmi értelme.. Úgy sem mi döntünk hanem a vevő.. Mi csak mondjuk neki ennyiért mi a legésszerűbb..
De ha már hashtagedbe benne van a megane akk ja.. Előbb vennék meganet mert én ilyen vagyok.. Más meg előbb venne puntot, harmadik előbb venne fastrat és a többi és a többi.. Van ezzel problem? Nincs..
Ha egyformák lennénk unalmas lenne az egész világ.. Meg ez a topic is..
Gergoke: Te jó dolgokat írsz az a lényeg... Amúgy meg mindenki hülyülhet egyszer-kétszer szerintem.. Valaki itt kb minden nap.. Akkor ne vegyél komolyan, engem nem befolyásol elhiheted. Amíg nem csinálok olyat mint Érden kb a lerohadt b corsások fiatal rétege,a hátrahajtott baseballsapkás f@szkalap h 60al belemegy körforgalomba(forgalomba) tekeri a szervo nélküli kormányt, közbe majd felborul mindenkit veszélyeztet addig szerintem nem én vagyok a komolytalan.. Én elzárt területen voltam..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS