Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz EQMontoya #92236 üzenetére

    A megeri nem eri meg az nem ember függö. Ugy hivjak matek. Ebben az Opelben amit megvettem egy kettöstömegü+kuplung csere volt eddig, ahogy irtam. 5 ev es 160k km alatt. En most ki akarom takarittatni az EGR t ez igaz. Kemeny 5k forint lesz pluszban az olajcsere/vezerles stb müveletnel :)

    Anyum vw poloja ami 5 eves, par napja elment az egyik henger, mert a gyujto trafo (vagy valami ilyesmi ami minden hengerhez/gyertyahoz tartozi) meghalt...1.4 benzin (nem turbo)....a faek benzin...30k szerelessel es mondta a szerelö, hogy hat igen ezeknel a motoroknal ez a trafo (amiböl van 4db) el szokott csettenni.

    Megbizhatosag meg szerintem baromi nagy sarkitas amit irsz...miert indulna kisebb valoszinüseggel reggel...ugyan mar.

    No de mind1, en nem ismerem a milliokat szervizbe hordo, 1.0 Yarist a garazsban potautonak tarto, minden reggel cidrizve öninditozo dizel tulajdonosokat.....de akar lehetnek is felölem :) A pont (#92235) F-ECT$ hsz-eben van. Hasznalat tipusa+km a kerdes, mikor eri meg a dizel/mikor nem (ja es persze nem a 10-15+ eves dizelekröl beszelek....ott lehet igaz minden amit irsz.)

    Meg egy adalek. A ceges A4 es Audi. 4 eves azt hiszem. 2.0 dizel, 270k km. Amit az az auto kap egyes kollegaktol :O az nekem faj. Ennek ellenere most kezdett el a turbo valami fura hangot kiadni...turbo felujitas lesz. 4ev es 270k km ceges "mindenkiautoja" hasznalattal! Multkor amikor mentünk vele, ahol lehetett padlo es 200km/h....7,8 atlag lett nap vegen amikor visszaertünk a 650km es ut vege. Szerinted hany teljes motor generalt sporolt meg a fogyasztassal? :))

    Rizikosabb a dizel mindig ez igy van! Biztos van olyan akinek negativ tapasztalatai vannak es megszivta es van olyan hasznalat, amikor biztos en sem vennek dizelt!

    En ebben az 5 ev 150k km kategoriaban egy dizelnel nem erzek olyan merhetetlen nagy veszelyt, de igerem, beszamolok rola, a következö idöszakban ha lesz valami :R

Új hozzászólás Aktív témák