- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz AMD Power #8200 üzenetére
Dsg-vel jobb a gyorsulás mint manuálissal. Azért automata és automata között nagyon nagy különbségek vannak ám! Egy haveromnak volt smg váltós m3-as, kormányról is kapcsolható, kegyetlen durván ment. Nagyon agresszív egy szerkezet az. Persze van nyugis üzemmódja is. Ettől függetlenül megértem azt is aki utálja az automatát és a manuális mellett van. Én úgy vagyok vele, ha van automata is akkor minek vegyek manuálist, nekem nem jön be az a kalimpálás a váltókarral.
-
AMD Power
titán
válasz Runner_fxr #8201 üzenetére
Jó persze biztos én is eltudnék viselni mondjuk egy DSG váltós új Golf VI-t.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Runner_fxr #8196 üzenetére
Akkor ne vacakolj vele. Ha ez az álom és meg is tudod venni akkor én azt mondom vedd meg azt az X5 öst. Egyszer élünk, meg mire kuporgasson az ember . A temetésére?
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tökmindegy #8203 üzenetére
Már van félretéve annyi pénzem, hogy megtudnék venni most is egyet. De csak a legolcsóbbak közül, azt meg nem akarom, szerintem tavasz vége- nyár eleje körül kényelmesen rá tudok szánni egy 12-14 ezer euro körül, úgy, hogy még marad pénzem az esetleges költségekre, ha valamit cserélni kell rajta. Még átgondolom, aztán majd írok róla itt a logout-ban, ha megvettem! Vagy amit megvettem arról.
-
Zewa
senior tag
válasz Runner_fxr #8204 üzenetére
Látom keresel valami 4x4-es autót ami lehet bármi csak egy a lényeg; a hátulján a "BMW X5" felírat díszelegjen. A szerelem vak szóval sz@rni bele, innentől már cska a legjobbakat keresd amit kapsz belőle.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Runner_fxr #8204 üzenetére
Az hogy olcsó nem jelenti azt ,hogy szar is.
Mindent meg kell nézni,és kifoghatsz nagyon jót ,aránylag jó áron is.
Csak hát idő ugye amíg megnézeget az ember mindent.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Rick4
félisten
válasz Runner_fxr #8190 üzenetére
A Tahoe, meg egy Yukon Denali rendben is lenne, van hozzájuk minden, egy BMW- Merci Audi árszint harmadáért- feléért.
Németországban ott valós a km, ahol a kereskedés bejárata fölött nem a "Halib und Kaya antohandler" felirat fogad.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Benne van persze de egy tisztességesen átvizsgált, karbantartott, valós szervízkönyvel rendelkező X5-nél ennek az esélye elég csekély..
Azért valljuk be, egy tisztességesen átvizsgált, karbantartott, valósan szervizelt X5-ösnek is elég csekély az esélye, főleg ha nem az első tulajtól veszed, akkor is csak úgy, hogy ott van lefűzve minden számla, szervizkönyv, stb, ha már második tulaj, meg kereskedő, stb, akkor csak arra lesz esélyed, hogy amit látsz az valójában nem az.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Runner_fxr
Ármester
Ennyire sz@r autó lenne ez az X5? Vagy az imidzse ennyire ellenszenves?
Én mindig is kedveltem a Bmw-t, de azt is tudom, hogy amennyire egyesek imádják, mások annyira utálják. Ez mindig is így volt, de egy kis plusz költséget megér nekem egy Bmw. Viszont nagyon ráfizetni nem akarok, azért nem sz@rok bele!
Ezért is kérdezek előtte!Rick4: A Tahoe mindig tetszett, a nagy nyugati filmekben ilyenekkel megy az FBI!
Igen, inkább magánszemélytől vennék, nem valami Töröktől.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Runner_fxr #8209 üzenetére
Nem ennyire szar, hanem ez egy ilyen hely.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #8209 üzenetére
Mindenki fél a nagy, luxusokkal teli, bonyolult kocsiktól, drága alkatrészek jellemzik, ami tulajoktól kijön hír ilyenkor, az a sokszázezres szopóág, azt nem verik nagydobra, hogy meddig jártak vele mindenféle gond nélkül. S persze ezt se a tehetősek kesergik el, akik pár évente veszik az újabbat, vagy benyomorog a javítás idejére a 7-es bömösbe.. Ebből kialakulnak a közhiedelmek, egy részük valóság alapú, más része meg elő ítélet..mivel kevés tulaj van, így nem áll le két garázs szomszéd beszélgetni: -Na mizu az x5-el? Semmi, most jártam meg vele pestet 300km kb 18 literbűl..nagyon megyen ez a négyliteres benzin füstölő! Ja-ja, az enyém is ilyen...ne is mondd!-
Kérdezz Opelről, Suzukiról, mindjárt lesz tapasztalat alapú jó tanács halmaz
Jó kocsi, BMW, ha meghibásodik, az nem csak kellemetlen, hanem drága is. A nagyérdemű nagy része ennyit tud róla kb (velem együtt ) . -
Dare2Live
félisten
Semmilyen tuti megbízható kocsit nem tudok mutatni hahuról. Ránézésre ez nekem nem megy, röngenszemeim sincsenek de ha lennének se sokat kezdenének egy hahus fényképpel. Én nem vagyok ekkora ász.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ati012
őstag
Remélem szabad ilyet írnom:
Valaki egy generátor lehúzóval meg tudna dobni? Robogóhoz.
1-2 napra kellene kölcsönbe, Debrecen és környékén. -
Rick4
félisten
válasz Dare2Live #8213 üzenetére
Akkor mire gondolsz, mikor azt írod, ez egy ilyen hely? Menni nekem se megy, de némi háttérinfó után véleményem van a sokgazdás levetett luxuskocsikról. Ha esetleg arra gondolsz, irigy nem vagyok. Talán egy Bugatti Veyron-ra lennék.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Balupapa
senior tag
Kereskedéstől vettem, 2. tulajtól használt autót. 6 éves PD TDI-t.
első 3 évben orvos tulaj, utána 3 évig a VW szalon tulaja használta
szervízköny + az összes hozzá tartozó számla minden javításhoz, izzócsere részletességig
ilyen is van.
ja és le ellenőrizhető volt. központi adatbázisban megvolt a kocsirol minden info.nem is értem hogy hogy ajánlhat valaki egyébként X5 helyett valami amerikai "izé"t vagy akár pajero-t meg cr-v-t hát az összes az x5höz képest egy proli, műanyag sz@r.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
őstag
válasz Balupapa #8216 üzenetére
az a baj a 8-9 éves X5-el hogy az alkatrész árakat nem a 3-4. tulaj pénztárcájához méretezték
főleg hogy egy ilyen idős dízelnek BIZTOSAN lesz baja
hiába vette meg boldogan az illető 150 ezer "papíron valós" km-el, az valójűban kb 250-350 ezer és tönkre fognak a motorban menni sokszázezres alkatrészek, amiket sokszázer forintért fognak kicserélniés ezen a ponton szeretne a tulaj egy proli műanyag szarban ülni
(ráadásul azért sem a pajero sem a crv nem egy swift kategória, hogy annyira fikázni kellene)na ennyi a gond, kérdésed megválaszolva
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Rick4
félisten
válasz Balupapa #8216 üzenetére
A Punto is az, mégis a gázon kívül (azt se kér sokat) más nem kell hozzá.Ha egy X5 csak anyniban térne el, hogy 3x többe kerül, meg 3x többet eszik, bizisten vennék egyet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Balupapa
senior tag
VALOS 150e km-es hasznalt 8eves,x5 letezhet szerinted a nemet piacon?
Letezhet. O is ilyet szeretne.
Haveromnak volt dizel x5ose, 300e elszalt vmi a motorban (befecskendezestalan?) az tenyleg zsebbe nyulos volt, ezen kivul nem koltottek ra semmit a 200e km alatt.(kopon kivul)
Es egy baromi jo auto
Ismeros E mercijeben 180e nel szalt el a automata valto mechanika, 400e volt es kozbe nagy imadkozas h ossze tudja hangolni a valtoval computeren, ha nem akkor 1,2M az uj valto
Na ez a ciki nem az ha a bmwben 300e nel befosik valami[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
-
lajafix
addikt
-
SZATA
senior tag
Hi! Mit gondoltok a Peugeot 206 ról? Érdemes lehet megvenni egy 10-12 éves példányt?
Városban használnám, egyedül, nem sokat.
1.1 vagy 1.4-es benzines motorral nézegessek inkább? Az első nem túl gyenge? Mennyit fogyaszt egy ilyen a városban?
600.000-ért már egész szépeket lehet kapni. -
törölt tag
Van ismerősöm, aki használja a 206-ost 1.4-es motorral, sok gondja nem volt vele, bár nem is hajtja túl sokat. (évi 5-6 ezret jár vele) Kb 5 éve van nála, a felesége törte a kocsi orrát, akkor szívta a fogát ( a feleség volt a hibás), de kiköhögte a javítást. 11 éves, 190ezer km van benne. Fogyasztást városra mondta 7 literre (ő tankolja, nem tudom, mennyire igaz).
-
Tökmindegy
senior tag
Nem rossz az ,de olyat keress ami második autó volt a családban ,amolyan bevásárló ,gyereket oviba vivő.
Ki lehet fogni,szomszédom is éppen most vett egy 206 ost,mondjuk az 7 éves.
Egyszerű mint a faék ,a belseje is olyan ,nagy bajod nem lehet vele.1.4 es azt mondja fogyaszt olyan 6-7 litert . Inkább 7 et.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Balupapa
senior tag
Én azon sírok, hogy mindenki lebeszéli az X5ről hogy mekkora szopóroller ( lehet, ha mellényúl)
Ugyan akkor itt senkinek nincs olyanja de még BMW-je se Szerintem szimplán topikot tévesztett a kérdés mert itt a fiat puntok vannak többségben (renyó, szitroeny), akik sose fogják megérteni az X5-t vagy akár más német drágább autókat.
nyilván egy sokszázezret futott ismeretlen előéletű ütött vágott dízel bmw az öngyilkosság de
12-14E euroért korrekt darabokat lehet kapni.[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
válasz Balupapa #8229 üzenetére
Nem kell félni egy sok km-s dízeltől. Én annó a passatomat 194k km-rel vettem meg.mentem is vele sokat ( csak azért nem írom le mert kiröhögnétek), és a kötelező és kopó dolgokon kívül , csak egy rozsdafolt to kell most megcsináltatnom. Még az automata is gyönyörűen menend.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
Szerintem Te még itt se voltál, mikor régenlátott Tibi666 kollégánk kiment a németekhez GL mercit venni, olvass utána, neki hogy sikerült a dolog.
Én pl nem beszéltem le, csak leírtam, ha fél éven keresztül minden hónapban befigyel egy 200 ezerért javítós hiba, akkor nem kell meglepődni. Ha véleményt akarsz alkotni arról ami itt elhangzott, akkor alkoss arról véleményt, szerinted megtörténhet egy ilyen egy X5-össel vagy sem?
Nem a Punto-k ellen kell hangolni magad, bár tudom, szar beismerni, hogy a gigamega favorit X5-re lényegesen többet kell költeni mint egy Punto-ra, de ez már csak ilyen, még ha ugyanazt az alkatrészt kell cserélni, akkor is túlárazottnak tartom, viszont remélem sejted, hogy ez egy vélemény. Egyébként ha van automataváltós ismerősöd, kérdezd meg, lehet-e nála találni X5-öst épp szétugrott automatával, ha van dízeles javítós ismerősöd, kérdezd meg, hallott-e esetleg olyanról akinek elromlott a dízel X5-öse. Aztán gyere vissza, és mesélj. De az, hogy neked a tények nem szimpatikusak, vagy legalábbis nem a véleményedet támasztják alá, az elég ciki...
-
8th
addikt
"és ezen a ponton szeretne a tulaj egy proli műanyag szarban ülni"
Ezt mondom én is. Egy ilyen is elvisz pont ugyanoda mint egy X5, eleve olcsóbban megkapni és egy pöttyet talán olcsóbb üzemeltetni is mint a bömit. Igaz nincs rajta propeller ez csak egy Skoda.
(#8231) Rick4: tibi666 -ot alias (Kolombusz) ne keverjük ide. Akkora troll/kamugép szerintem azóta sem járt a fórumon mint ő. Kombi ötös bmw meg kerek lámpás dízel merci újonnan rendelt renault laguna kupé meg apámf@xa aztán kiderült, hogy egy sokéves Nissan-al futkos. F@xnak hülyítette itt a népet . Az az ember egy beteges hazudozó.
[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
Általában a busz is elviszi oda, ahova menni szeretne . Ha neki az X5 az istene, akkor vállalja a rizikót is, lassan már mindenki 3* elmondja. Lehet olyan is, hogy megveszi, használja két-három évet és továbbadja, mert meglátja az új audi land x 11-et és közben egy nagy kiadása sem lesz a bmw-re.
A lagunát is azért vette meg fórumtárs a 3 literes motorral, mert kellett neki. Szinte semmi más nem érdekelte Mint a reklámban: "szüksége van erre a kocsira? Nem. De kell nekem!"
Ha kell neki, akkor vegye meg az X5-öt, ő nézi meg az állapotát és ő fogja magát szidni, ha tévedett...ha meg probléma mentes lesz, akkor élvezni fog minden pillanatot benne[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz #10726912 #8233 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tökmindegy
senior tag
No no urak. A kérdés az ,hogy fent tud e tartani az ember egy pl X5 öst.
Mert ha csak annyi a pénze ,hogy megvegye akkor butaság felső kategóriás kocsit venni. Ha a felmerülő költségek nem verik a földhöz akkor pediglen meg kell venni.Minden használt autónál belefuthat a polgár a bajba.
Nékem volt Bömös ,ami tény az tény,nem lehet egy lapon említeni az olcsóbb kategóriákkal. Meg volt merci is ,meg Audi . Most 307 es van. Elvisz az igaz ,meg szeretem is,de Nem akarom ócsárolni ,szóval inkább nem mondok semmit.
Tudni kell meddig nyújtozzon az ember,szerintem ez a lényeg.
De! Ha egy X5 re kell négy darab gumi,akkor az nem aprópénz például.
Meg a szerviz sem két forint,bár melyik szerviz az.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #8235 üzenetére
Ő ezt már meg sem említi, szerintem tisztában van az általános kiadások + költségével Én személy szerint örülök, hogy valaki nem elsődlegesnek tartja az ésszerűséget vásárláskor és reménykedek benne, hogy olyan darabot fog ki belőle (főleg, hogy nem kis hazánkban nézelődik), amivel nem lesz előző tulaj miatti gondja
Egyébként neked melyik volt a jobb? (mindent össze vetve: kényelem, kezelhetőség, komfort érzet, apró extrák, dizájn) AUDI vs BMW vs Merci? Nem a teljesítmény vagy kategóriából adódó különbségekre gondolok (ha más kategóriák voltak akkor nehezebb talán megítélni), hanem ezen kocsik adta élvezhetőségre napi szinten.(engem valahol lenyűgöz mindhárom precizitása ).[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz #10726912 #8237 üzenetére
Merci Az nekem nagyon bejött. Egy C 220 CDI Avantgarde volt. Azon minden ott volt ahol kell nem is volt hiány érzetem.
A Bömbi egy 6 éves 320 D volt, automata, semmi bajom nem volt vele ,1 évig használtam. Igaz barátomtól vettem,és tudtam mit kapok a pénzemért.
Imádtam vezetni azt is.
Audit azt nem szerettem nem is volt meg sokáig. Egy A6 Dízel ,volt minden benne ,sütött főzött,de a motorjának hidegen volt egy olyan olcsó jellegű hangja Bár mindnek ilyen ahogy néztem.De ez vezetési stílustól is függ azért egyik sportosabb ,másik kevésbé.
Most mint mondottam Peugeot 307
Ez is jó valamire,de még véletlenül sem lehet egy lapon említeni a fent említett vasakkal.)
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #8238 üzenetére
Más kategória, ez kb olyan lenne, mint mikor a motorost megkérdezik:jó-jó, elhiszem hogy jó gyorsul, de télen milyen rajta a fűtés?? Értelmetlen kérdés
Láttam már 7-es BMW-t is, meg A8-at is, tényleg csodás az utasterük, de a Mercit utastérben semmi nem veri Az S-ben 130-nál is olyan érzés volt, mintha az ablak helyett egy néma filmet néznék[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz #10726912 #8239 üzenetére
Ja Mondom a csillagos volt ami számomra az AUTÓ fogalmát jelenti.
A 307 est arra hoztam fel,hogy minden elvisz mindenhova
Na de hogy? Kérdem én Meg kell kérdezni a 15 éves lányomat,mi is a véleménye errőlFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Balupapa
senior tag
(#8231) Rick4: tibi666 -ot alias (Kolombusz) ne keverjük ide. Akkora troll/kamugép szerintem azóta sem járt a fórumon mint ő. Kombi ötös bmw meg kerek lámpás dízel merci újonnan rendelt renault laguna kupé meg apámf@xa aztán kiderült, hogy egy sokéves Nissan-al futkos. F@xnak hülyítette itt a népet . Az az ember egy beteges hazudozó.
eléggé FAIL
_-=*WheelWhores*=-_
-
Qru
MODERÁTOR
Nem elég tényszerűek az biztos. Sztem nem a BMX X5-el van konkréten gond, jó konstrukció. Általánosságben egy ilyen korú és ennek megfelelő futásteljesítményű dízelnél bizony súlyos költségek jelentkezhetnek még egy "olcsóbb" D4-D-s Toyotánál is pl, a BMW felárat meg itt pluszban meg kell fizetni.
Elég ha csak egy kettőstömegűlendkerékre, vezérlés cserére gondolunk. És akkor nem koccolt le semmit, nem húzták meg a parkolóban. Mert ugye a Németenél se Sumacher mindenki. Főleg nem a bevándorlók.Szóval nem a BMW-vel van bajuk/kéne hogy legyen a bajuk (a felárat leszámítva), hanem a várható költség mértékével. Aminek nagy részével egy műanyag Honda/Toyota esetében is előjön. Igen előjön, nem jöhet, mert előbb utóbb mindben cserére szorulnak drága alkatrészek.
mod:
Én pont ezért használtban banyósat néznék, ok nem jár el vele 6 literrel, de nem is kell százezreket ráköltenie a motorra. Ha egy 2 literes szívóbenzoinessel is 10 literrel eljár ha nem tolja neki. Sokat kell mennie mire a benyóárkülönbség khozza amit a dízeléesre rá kéne költenie.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #8240 üzenetére
Add meg a lányod számát, elcsevegünk vele
Bocs. Nem tudtam kihagyni -
Qru
MODERÁTOR
válasz Tökmindegy #8244 üzenetére
Hozomány? Még pár év kell neki és bejelentkezek érte.
#nincsbennetarcsi
-
Zewa
senior tag
Hát miért nem ezzel kezdted?
Fiad mond valamit vele összespanolunk így a hugicáért sem fog haragudni tán' ha elviszem a háztól. Amennyiben még is, én gyorsabban futok.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
ati012
őstag
Engem hozomány nélkül is tud érdekelni. A lány.
-
Tökmindegy
senior tag
Gyors a krapek,Amerikai focizik
Viccet félre téve,pl néha elkéri az autóimat,és biza most,hogy lejjebb kellett adni volt szájhúzogatás. Ez így szar ,az úgy szar. Nembaj mondom akkor menj busszal,az nem szar Aztán annyira mégse szar az a fránya francia:XD Főleg télen mínusz tízben.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
nagyúr
válasz Tökmindegy #8248 üzenetére
Jól teszed, nem szabad hogy elszaladjon velük a ló. Azért az M3-ason kívül is van autó és lehet azzal nem is csavarodik fel az első fára.
Més que un club!
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Napfénysüti #8249 üzenetére
Az biztos. Nagyon bömöst akart venni első autónak ,mi időmbe telt mire lebeszéltem.
Vett egy calibrát ,na azt felújítottuk,,de teljesen.Nem mondom mennyibe fájt a vége. A feléért sem tudnánk eladni ,de nem is akarjuk. Mondjuk így is töredéke egy jó BMW nek.Gyönyörű egy jármű lett komolyan mondom csodájára járnak. Ha száguldozni akarunk bepattanunk abba,de ritkán van használva ,mert nem egy költséghatékony Főleg ,hogy 180 paci lett a motorban. Szereti a benzint.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest