- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
A tulajdonos egy berlini szalonból hozta el a G-t, 132 000 euróért. Az értékesítő először az A- és a B-osztályt ajánlotta a babakocsival betérő édesanyának, de ő valami nagyobbat szeretett volna. Az ML-en gyorsan túlléptek, a GL azért esett ki, mert férje egyik autója egy GL 500. A másik egy SL 63 AMG.
Talán van önnek valamink, ami erős is, egyedi is és még ezen a héten el tudja vinni - mondta az értékesítő. A hölgy meglátta a G 55 AMG-t, kifizette és közölte a férjével, hogy lecserélte a MINI Clubmant egy 500 lóerős G-re.
Ha az asszony ilyet kozolne velem, leszednem a fejet
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Laraxior
titán
Jó csúnyácska szegény
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lorcsi
veterán
könyöklőt szeretnék enni az autómba, mire kell figyelni vásárláskor?
miylen buktatói vannak
elég nagy a szórás 5-15k között láttameladó: vadi új soundcore motion+
-
TaaT
nagyúr
És mi van ha nem létezik gyári?
Give them hell Ukraine!
-
lorcsi
veterán
válasz !Overdose! #76705 üzenetére
punto 2-hez kellene, ehhez sajna nincsen gyári
eladó: vadi új soundcore motion+
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #76707 üzenetére
Nem kérdés, legenda a javából.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #76710 üzenetére
Mint a Defi, bár nekem utóbbi kéne, egy 110-es .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
-
!Overdose!
őstag
Akkor elfogadnám a helyzetet és a következő autót úgy választanám ki, hogy abban legyen. Nekem nem szimpatikus, hogy az utángyártott könyöklő beépítéséhez általában fúrni és csavarozni kell és gyakran nem férsz hozzá kényelmesen a kézifékhez és színben sem passzolnak a kárpithoz. Nekem nem jött be.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #76718 üzenetére
Az utángyártottaknál a legkisebb probléma hogy fúrni kell vagy hogy nem passzol a kocsi a belteréhez. A legnagyobb baj az hogyha kicsit rátehénkedek már hajlik vagy törik is elfele, a váltóbox műanyag burkolata nem teherviselő kialakítású.
Give them hell Ukraine!
-
-v-
addikt
válasz !Overdose! #76686 üzenetére
-
AMD Power
titán
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Norbi14
senior tag
Gumi csere szerintetek korai március első hetében?
-
félisten
válasz bitpork #76728 üzenetére
Pedig varosban irtozatosan kenyelmes a carsharing. Tokeletesen stresszmentes, azt kapod, amiert fizetsz, a kocsik rendben vannak tartva, satobbi. Londonban hasznaltam ilyet, tokeletes -- odamesz, at se kell venni, mert a kartyaddal kinyitod, elviszed, aztan lerakod, automatikusan vonjak a szamladrol a penzt. Meg csomo esetben olcsobb is, mint kocsit fenntartani.
Inkabb ahhoz hasonlitanam, mintha egy IT portalon arrol olvasnal, hogy ahelyett, hogy otthon szerelsz ossze egy PC-t alkatreszekbol, vegyel inkabb egy markas gepet.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Sántít a hasonlatod. ITben ez úgy nézne ki h ha netezni akarsz akkor menj át a szomszédhoz mert neki ott van. Vagy kérj költsön/bérelj egy gépet.
Nem az ötlet ellen vagyok, csak az ellen hogy egy autós újságíró írjon erről. Egy közgazdász v zöldbéke aktivista ok, de nem az akinek pont az lenne a dolga hogy a motorkocsi szeretetet ossza frutti helyett.
A hentesnél mondta már neked valaki hogy miért nem vagy inkább vega?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
félisten
válasz bitpork #76735 üzenetére
Semmi mas nincs igazabol, ezert se irtam 22k-t toltam bele idaig. Fogyasztasa nalam olyan 6.6-6.7 korul alakul (nagyreszt autopalyazas 150-170 kozott. bar 190-200 korul se fogyasztana sokkal tobbet, az ora szerint 7.8-at eszik sik terepen stabil 200 kornyeken). Mar irtam tobbszor, de a legjobb resze az a zajszigeteles, egy 6-7-8 oras uton a magas alapzaj kesziti ki az embert leginkabb (engem legalabbis). Nagyon orulok, hogy ezt vettem.
Azota annyit koltottem ra, hogy vettem ra egy full teli kerekszettet (ld. kep itt), meg utanatoltottem egy kis hutofolyadekot. Ez utobbit a kerekcserekor megkerdeztem (marmint hogy normalis-e, hogy utana kellett kicsit tolteni), a szervizes azt mondta, hogy nem problema, de ha a kovetkezo szervizig fogy belole megint, akkor szoljak, es valami csovet kicserel a klimaban, mert mar latott ilyet, bar C5-nel nem szokasos.Minden mas oke -- esemenytelen egy auto, beleulok, megyek, kiszallok. Varosban nem nagyon hasznalom, mert elegge ellene vagyok a varosi autozasnak, szoval remelhetoleg jo allapotban marad, 95%-ban Budapest-Munchen utat teszek meg vele. Ja, az Oktoberfesten megkoccantottam a jobb sarvedo folott, egy riksat arrebb toltam vele tolataskor -- az okrok integettek, hogy mehetek meg (total tomegben probaltam kiallni egy parkolobol), de mar nem volt hely... lett egy apro (fel centi 'mely') horpadas a kerek folott, latszani nem igazan latszik, de bosszantott kicsit. A linkelt kepen mar rajta van, de tenyleg nem latvanyos.
Ja, a gyerkoc allandoan elalszik benne, szereti a halk ringatozast
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
-
Nekem egy bajom volt amikor nézegettem őket: a központi kományagy fix. Ez valahogy nekem nem jön be.
A hangszigetelés tényleg állat jó az elmúlt 5-6 év motorkocsijainál. Bár nekem most Domin Nokian téli gummedli van és bármennyire is halk a sárkány , azt kell mondanom hogy borzasztóan hallatszik a gördülési zaj
Kíváncsi lettem volna hogy ha kombit veszel milyen tapasztalatokat osztasz meg. Azt vettem észre hogy öregszem: jobban tetszenek a kombikNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
válasz bitpork #76739 üzenetére
Nekem a nyari az Michelin Pilot Sport 3, a teli meg Alpin 4, mindketto eleg halk -- kenyelemben kb. hasonlo, bar a 19-es kereket meg lehet erezni a nyari gumival. Majdnem kombit vettem, de az a kombi, ami meg elado volt, az 3 literes V6, ami nem megy jobban, viszont tobbet eszik es nehezebb (mindkettoben ugyanaz a valto van, ami 450 Nm-t bir el, asszem a V6-os 7.6 alatt van 100-on, ez meg 8.3, automataval).
A fix kormanykozeppel az egvilagon semmi baj nincs, tok jo, hogy a gombok mindig ugyanott vannak. Ez olyan dolog, hogy lehet, hogy elsore nem jon be, mert szokatlan, de semennyire nem szamit egy autonal. Nekem mondjuk az elejetol fogva tetszett -- ahogy anno leirtam, tobb tesztvezetes utan (E90-ek, Focus, blabla) ez az auto volt az, ahol az elso 15 masodpercben ereztem, hogy nekem ez kell.
Igazabol ha sok elkoltheto penzem lenne, akkor elferne melle mondjuk egy MX-5, Boxster, vagy valami hasonlo kisauto, de utazni ez szuper.
while (!sleep) sheep++;
-
hdman
őstag
emvy: bécsben smartok vannak, egyszer használtuk. Teljesen jó.
Dluinet: nekem meg az osztrákok miatt április 15ig fent kell hagynom, de nem is bánom, addig keresek vmi jó nyári gumit ...
-
hdman
őstag
Szép Baba
Meg vagy elégedve a PS3-mal? Már ajánlották itt a fórumban, a végén nekem is ez lesz 225/45/R17-ben Én szinte csak pályázom, de néha elgurul a gyógyszer. Fontos, hogy halk legyen és esőben is jól tapadjon.
Most Pirelli Pzero Rosso van nyáriban, de esőben gyalázatos...
Alpin 4 tényleg rohadt jó, az volt a Grande Puntonkon, imádtam.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
válasz runner 125 #76747 üzenetére
Bázeg, még hányszor sütitek el?
SZERK: Most meg a gyerek mellett tuti sok időm lenne játszani Egyelőre még filmet sem nézünk, inkább alszunk egy kósza órát, vagy csak vegetálunk
SZERK2: emvy: köszi, akkor szerintem elolvasok még pár tesztet, aztán benevezek egy ilyenre. Azért ahogy nézem R17-nél még jóval barátságosabbak az árak, mint R19-nél
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A PS3 esoben kivalo, nem tudom megmondani, mennyire halk, nincs eleg osszehasonlitasi alapom, de nem tunik kulonosebben halknak. De esoben szuper. En is elsosorban palyazom egyebkent (nekem 245/40R19 van belole), teljesen oke. Amikor omlik az eso, akkor joval stabilabbnak erzem, mint az elozo (egyebkent szinten Michelin) gumikat.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest