-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
footy
addikt
150-ről tovább gyorsítva egy 2literes szívómotor is pont annyira kevés, fél nap alatt elvánszorog jó esetben 200ig
Nekem a kocsi hamarabb fent van 150-ről 170-en mint 120ról 140-en. 2.0 benzinnel
hegyredombra felfelé mentem 190-et úgy, hogy még húzott volna, csak az asszony parázott. Szóval nem kell leírni a szívó benzinest, nem beszélve arról hogy a váltón nagyon sok múlik ilyen helyzetekben. -
neduddki
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #53297 üzenetére
HI!
ha zermatban aludtal akkor baj nrem lesz, nem is ertme ez a betegseg cska a heygmaszokat erinti???:- )))
kismillio latnivalo van, de en inkabb osztrakia kozepen vagyok kepben oda szoktam szervezni esmerosoknek, de megyek egy kort stelvio orul is:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Xero
nagyúr
""tiszteletem érdekelne a AUDI Á6 LIZIGRE MI KÉNE HUZÁ HOGY A ENYIM LEHESE MUKA HEJEM VAN BEJELTET 75000 FT 85000 KÖZÖT KAPOK HAVOTA DE HA TUD SEGITENI NEKEM HAJLADO VAGYOK MEG EGYEZÉSEL TÖBET ADNI A KOCSIRA MERT ÉN NEM TUDOM HOGY MÜKÖDIK EZ"
"Forrás: Nyilván Csonti.
75-85e között A6 hogyne.
A helyesírás meg luxus.Én simán ezt válaszolnám:
Az önnek javasolt jármű.
Kézikönyv az élethez. -
pomk
őstag
Autóipari beszállítónál dolgozom.
Próbagyártás és a mintabenyújtás során minden darabot ellenőriznek. A termék, technológia, gyártási folyamatok véglegesítése és elfogadása után, mikor már szériában gyártanak, az ellenőrzés mértéke lecsökken. Ez eltérhet az alkatrész funkciója, láthatósága, stb. alapján. Van, hogy 1-2-3 óránként néznek meg 1 db.-ot, de van hogy legyártott db.-ra van megadva az ellenőrzés sűrűsége. De ez alkatrészek esetén van. Azt, hogy az összeszerelt, kész autókat milyen gyakran ellenőrzik, azt nem tudom.
De Discovery-n szokott lenni a "Gyáróriások" c. sorozat, abban is hasonlókat mondanak. És ott van hogy 4-5 embert látni, amint simogatják, tapogatják végig az autók külsejét és keresik a felületi, és méretbeli hibákat. Ami rossz, megy vissza fényezésre, illesztésre. -
runner 125
nagyúr
"De Discovery-n szokott lenni a "Gyáróriások" c. sorozat, abban is hasonlókat mondanak. És ott van hogy 4-5 embert látni, amint simogatják, tapogatják végig az autók külsejét és keresik a felületi, és méretbeli hibákat. Ami rossz, megy vissza fényezésre, illesztésre."
Azért mondom... én is csak ezekből indultam ki.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
HI!
mijert kene csak szivo mia baj a turnyoval? miert ne tudnak tovabbra is koolajat kinyerni? es finomitani? nem mondom hogy ocso lenne de nem is megvalosithatatlan
udv
neduddki
-
Xero
nagyúr
válasz neduddki #53312 üzenetére
Nem vagyok egy olajmérnök típus, de feltételezem, hogy a kőolaj feldolgozás/felhozatal/finomítás energia igényesebb és nehézkesebben kivitelezhető elektromos energia nélkül. Ezzel szemben a növényi olajat szinte ókori technológiákkal is előállíthatjuk.
Az öreg szívódé csak azért került bele az egyenletembe, mert úgy vélem, hogy azok kevésbé lennének allergiásak egy nem túl optimális minőségű vagy összetételű üzemanyagra. Így talán az utolsó Pista bácsi is tudna a falu szélén repcéből olajat faragni az öreg dinnyésbe és eljutna A-ból B-be.
-
Melack
veterán
Tudtok olyan szerelőt Pesten, aki megbízható, normálisan dolgozik,és ért a fékekhez rendesen? A Nubira hátsó fékjeit kellene megcsináltatnom, és jó lenne előtte még felméretni az anyagi részeit. Köszönöm a tippeket előre is!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
neduddki
nagyúr
HI!
repceolajrol volt meg 2k kornyeken az otos tanszeken uzemi vizsgalat, alapbol pokolian kormol /motor tonkretevosen/ ezert bvekeverese ajakaott ha ol emlezem
az egesz vilag ataklakulna, de korant sem a gozgepekig amit sokan vizionalnakudv
neduddki
-
Xero
nagyúr
válasz neduddki #53318 üzenetére
Ezért mondom, hogy csak ugatom a témát. Ettől függetlenül nekem valamilyen növényi alapú üzemanyag lenne a kézenfekvő megoldás, hiszen azt relatív könnyedén kitermelhetik, és akár a kevésbé korszerű munkagépeket is elhajtja, ezzel pedig bezárulna a kör.
Szerencsére van elég bányász/olajmérnök ismeretség, hogy ne legyek akkora sz*rban, ha beüt a gebasz.
Az viszont hét szentség, hogy egy időre kenyér nélkül maradnék.
-
Xero
nagyúr
válasz Melack #53320 üzenetére
Nekem a Nubiráról mindig egy gimnazista társunk jut eszembe. Gyakorlatilag elsők között raktak kocsit a hátsója alá, ráadásul egy ilyen szép nagy dögöt. Irigykedtünk is becsülettel, aztán az első nagyobb havazásnál pont a suli előtt szépen össze is törte. Sajnáltuk kicsit, de pár nap után ott volt az új alatta, szóval inkább csak irigykedtünk tovább.
Remélem a tied nem ilyen sorsa jut és hűségesen fog szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Kell nekem tanácsokat osztogatni... ebédnél megint sikeresen megutáltattam magam, miután az egyik kislány bejelentette, hogy 8-10 éves autót vennének.
Felsoroltam amit szoktam (ismertek), a vezérléscserénél fel kellett locsolni, szerintem holnap már nem hívnak kajálni.
A pokolra vezető út is jó szándékkal van kikövezve...
-
Melack
veterán
Ezért is keresek szerelőt a fékekhez. Azt nem merem otthon megcsinálni/megcsináltatni. Alap dolgok cserélve, vezérlés még várat a szerelőre. Abroncsok újak, arra is elment 100.000 Ft. Fékekből marad a hátsó egyelőre, az nem az igazi, elsők még jók - tavasszal ők is ki lesznek cserélve.
Budapest - Kiskunhalas 2 óra totális kényelemben és csendben. Imádom
Én is szeretném, ha sokáig szolgálna minket. Köszönöm a jókívánságot!(#53322) DeFranco: mi itt már elfogadtunk, kajálni meg összeülhetünk, ha a Stadionok környékén jársz
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Melack #53323 üzenetére
Azért egy fék csere megfelelő szerszámokkal nem olyan nagy varázslat.
(#53324) DeFranco: Tessék szépen megvárni, hogy frissítsem a gépparkot és akkor én is befékezek arra.
Jut eszembe update autó ügyben: Továbbra is keresgélem a jövendőbeli szeretőmet. Az utóbbi hetekben egyet néztem ki ami tetszett, de rövid távon kiderült, hogy eléggé törött volt, szóval ment a levesbe. Azt is sikerült megtudni powerfanaticson, hogy a standard pro hifi cseréje h/k Logic7-re vagy Individualra alaphangon egy fél millió, szóval gyorsan dobtam az utólagos csere ötletét és végképp leszűrtem komolyabb hifis cuccokra a találati listát.
Lehet kapaszkodni: E93-as 325i-ból jelenleg 20-26e € között nulla olyan van amiben sport ülés van és normálisabb hifi. Egyszerűen hihetetlen. Kezdem kissé szélmalom harcnak érezni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
hehehe
jól indult, millió körül 8-10 éves kiccsaládi benzines, ford-opel-p.nci...
beszélgettünk, nem is akartam beleszólni, mert minek okoskodjak, nem is értek hozzá, de aztán csak elkezdtük összeszedni a költségeket, és amikor mondtam, hogy vételár felett még egy 300k-t nagy nyugalommal tegyenek borítékba, mert megvan az esélye, hogy rálocsolják, akkor jött az o_O ... kezdtem sorolni, hogy átírás, bizti, illeték, okmány, vezérléscsere (itt megakadtunk kicsit) akkor már éreztem, hogy tagadó üzemmódba teszi magát, inkább hagytam a francba... amúgy is hülyeség volt beleszólni
-
Melack
veterán
Valszeg a nyergeket is fel kell újítani - nem tudom, azt el meri e vállalni apósom.
Jó lenne, ha igen, mert akkor nyernénk nem kevés zsét. De ezen nem akarok spórolni.(#53324) DeFranco: ki lesz töltve az is.... Oda még ki is érek kajaidőben - max fél órám van rá...
(#53329) DeFranco: én se mostanra gondoltam, nálam is van mit a tejbe aprítani.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
megjött a levél az ápr. 20-i eset miatt mikor nem volt nálam a forgalmi. nem vágtak meg, csak figyelmeztettek. de mire kellett ehhez bő 2 hónap?
-
lapa
veterán
szívódízelben jellemzően a csöveket eszi meg a fritőzolaj. meg nyilván télen annyira nem jó.
más kérdés, hogy hány ősi repceolaj-kinyerési eljárást tudsz megvalósítani házilag, főleg ősi repceolaj-kinyerő készülék híján.
a következő stádium az lesz, hogy veszel egy traktort, mert akkor önfenntartóan tudod a repceföldet csinálni. csak onnan tudom, hogy láttam már ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
[ Módosította: radi8tor ]
-
Mawyx
őstag
Áthajtottam a piroson, mekkora eséllyel jön róla csekk?
Láttam messziről zöld volt, nagy sebességgel jöttem, 70-es táblánál 85-ön volt a mutató, az kicsit több mint 70. Tötymörögtek előttem, sávot váltottam, a következő pillanatban már láttam, hogy sárga, de azt is hogy ez túl gyors, ráléptem a fékre, de éreztem nem fog menni és elengedtem a féket és átsuhantam a piroson, határozott piros volt már, nem zöldessárga.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
TaaT
nagyúr
Haver most a használt sütőolajról a fáradtolajra fog áttérni a melós dízel kettesénél. Természetesen keverékben fogja azt is használni.
hobizoli: jólemlékszem, szingapúrban volt hogy egy lóvés csávó megvette a mclaren MP4-12C-t? Felrakott egy képet a facere, amit meglátott egy vámos, és kiderült, a 140m ft-os kocsira ugyanennyi adót kéne fizetnie (ez azért kicsit dúrva) amit elmulasztott, úgyhogy le foglalták a gépet
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Mawyx
őstag
Rendőrt nem láttam, kamerát nem tudom. Budafokira érkeztem befelé a nullás felől a parton és ez kint volt az ósentől picit délre.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Laraxior
titán
Nem is megy annyit...
Hajnalban melóba menet a Monostorpályi úton én is szoktam engedni, bőven 170 fölé is. Istenem van egy általános iskola, azért van kitéve a 30-as tábla....
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
_NCT
őstag
válasz szőröscica #53347 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest