Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bitpork #37846 üzenetére

    Én nem nagyon eszek disznót és hasonlót, inkább szárnyast, esetleg néha marhát és igazi vadhúst. Kólát és hasonló üdítőket pedig évek óta nem iszok.

    Látom nem úszom meg a Star Wars főcímbe illő "the story so far" gyónást. :DDD
    Erős tényező most az is, hogy bár a következő 5-6 hónapban én használnám majd legaktívabban, de utána elvileg többen is igényt tarthatnának rá a családból (aktuális körülmények függvényében, akkori megegyezés szerint).

    Akár apám is, ha ténylegesen nyugdíjba vonul, nekünk gyerekeknek pedig mégsem kell.
    Ő a hitelátvállalásos ügyletekért van besózva még akkor is, ha én bele sem merek gondolni a kamattal növelt végösszegbe (főleg, ha Audi, és nem Suzuki...).

    Személy szerint én nem állok mellé ebben. Én voltam, aki első körben minimális árból akarta megúszni úgy, hogy mégis csak kocsi legyen, ne guruló gyufásdoboz. Guruljon legalább egy évet, aztán majd lesz vele valami.

    És végül itt van még a húgom. Valószínűleg hamarabb lesz értékelhető fix keresete, mint nekem, így ő pályázna legjobb eséllyel arra, hogy ezt átvállalja majd magának saját kocsinak, így ha nem mininálárban, hanem 1-2M közt gondolkozunk, akkor leginkább az ő igényeit kéne figyelembe venni.

    És ezért ragadtunk ennyire mereven az Audi A4-nél, mert ez egyformán tetszik nekem és húgomnak is. annyi, hogy ő is irtózik már a kerek 2M végösszegtől is, illetve velem ellentétben még a multitronic váltótól is (na, ezt ki gondolta volna, mi? :DDD), viszont sokkal fontosabb neki az, hogy kívül/belül milyen színű, és milyen apró extrákkal van telepakolva (MP3 lejátszótól a hűthető kesztyűtartóig kajál mindent...).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák