- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Az tény és való, hogyha te pénzt teszel egy autóba, soha nem kapod vissza, plusz amortizáció, plusz tervezett értékvesztés adott életciklusokban. Én 1.1-ért vettem az Astrát, van benne durva 300-350k, könyöklő, Alpine fej, gumiszőnyegek, polírozás nincs is számolva, és kapnék érte durván, ha nagyon akarja a vevő 900-at, de sztem a 800 reálisabb.
Jól néz ki képról az Audi, ha ezt tudja, biztos megy is, de fura. Ennyibe van a tuning - kapsz egy kocsit ajándékba?
Anno amikor Audi A6 2.5TDI-t akartam venni, az eladó már adta is meg az adatokat, h kérdezzem meg Pusztaszabolcson, h ott készült a motor. Jelzem, nagy tuning nem volt, csak motorcsere, Krézi-féle mechanikus adagoló, meg egy kis rendbetétel. -
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
-
hdman
őstag
Sopron city :)
-
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #37762 üzenetére
HI!
caknembuko az odi?:- )
udv
neduddki
mod: most mehertnek lotto venni, de hat ez nm szerencs vot hanerm tdas:- )))
ja a mitsu grandison aadt meg a szemem es fel os husztam szemoldokom, csa a otorpaletta m teccik vocvage pd, v. 2.4es benizn...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
válasz neduddki #37770 üzenetére
Erre mit mondjak? Mindenki szerint egy hülye f@sz vagyok, de amióta beleöntöttem a rahedli pézt csak mén. Most akarom egy időszakos karbantartásra elvinni és a teljes légrugó rendszert kiganajoztatni, csak a lelki békémért
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #37774 üzenetére
hI!
hogy hpozzamvagsz 1e6 jurot pl az nekm tok megfellel:- )))
udv
neduddki
mod: kornelka lenn egy gs 2 literes motorral kobiban, kell attulottt???:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
golya32
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Bár a km eléggé mesés...Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Rivaul
addikt
válasz golya32 #37777 üzenetére
Mi a bajod a km-el? Ez egy 3 éves autó 2,8m-ért. Havi 2000km futás... Nem mindenki taxizik. Ennél reális szerintem Amúgy nem rossz kis jószág de személy szerint nekem nem a világom
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
válasz neduddki #37775 üzenetére
Oszt mondj 1 jó okot h adjak 1600 ojrót
(#37776) whitezo88 : csak újat légrugóból. Az usa beli Arnott life time garival adja itthon 110k+fáért darabját. 1et már cserél a jóember, a többivel nincs még baj. Csak szét akarom szedetni meg megtakaríttatni a magam nyugalmáért. Jah légrugó kompresszor volt 130k 1 év garival.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
whitezo88
nagyúr
válasz golya32 #37777 üzenetére
egy időben jártam ilyennel (fater cégese volt, csak az 1.4 benzin volt - nyomatéka kevés volt, nem értettem miért szórakoznak 1.4es motorral...), de egész jó. jól vezethető, kényelmes. 2 literesben egész jó lehet.
km semmi furcsa, én kb 800 km-t megyek csak 1 hónapban...
-
golya32
senior tag
válasz Rivaul #37778 üzenetére
Nagyobbat vennék csak egy kicsit nézelődtem
Ajánlottak toyota avansis 2,2 diesel 2007-est fullos állófűtéssel 200e km-el kinti autó vámmal 2,5millért.
Következő héten már BP-n lesz gondolkodom rajta..Csak a km-t sokallom, kettőstömegüt még nem cseréltek benne de turbót már igen.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Rivaul
addikt
válasz golya32 #37781 üzenetére
Én is nézegettem őket. Bár csak utasként volt vele dolgom de vegyes érzéseim vannak. Nekem ez picit túl "kifinomult". Maradnék a sportos apuka design mellett
zoo8800
Igazad van de még így is 1500km havi szinten, ami teljesen megfelelő.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
golya32
senior tag
válasz Rivaul #37785 üzenetére
Legszívesebben ezt venném
Jó 400e vel több mint a rávaló, nagyon tetszik, sajnos ilyen még nem volt a környezetemben nem tudom milyen bajai lehetnek és mennyire szerviz igényes, a népítéletekben csak jót írnak róla, mondjuk van 3db vélemény..
Van valakinek több tapasztalata?
Azért a 218le nem semmi, akkor mennyit ehet 10l/100km?[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
TaaT
nagyúr
Csak erős idegzetűeknek, a képek után a leírást is érdemes átfutni [link]
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
válasz zolikaDB #37793 üzenetére
HI!
es akor meg hatra van a denso csere...
udv
neduddki
mod: felbakolod burokbafogod es fojjamtosan egleg levegot fijsz ra, na ugy rokeletu lesz...
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz neduddki #37794 üzenetére
Igen, mester! Taníts minket, hogy a szent Toyotát hogyan ápoljuk, h legyen vala örökéletű az D4D nyomatékgyár!
mod: mester! Baj van! Peníszes lett pár folton a Zastra csomitartóban a kárpet. Levettem, oszt gyöngyözött a H2O a jobb oldali íven. A fém. Na nem 2 centi vastag zöld penész, csak pici halvány foltok.
Ecetes kefével áttakarítottam a kárpitokat, most száradnak. Mit tegyek még velük.
De mitől vala ez mocsadék szekeremben kialakulóban?[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
válasz zolikaDB #37795 üzenetére
HI!
befojjik a viz B!+ mennyi el iszakra ahgyekbe keresse egy jo mejj szkadekot osztan lokd be...:- )
hacsojato+ tomitogummedli rendesn mkcsinalta a multori piff-puff utan?udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera