Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz szabonagyur #213140 üzenetére

    eGolfbol csak faceliftes 2017 utanit erdemes. Fele annyit tud a fl elotti, de arban nincs akkora diffi. Lattam fent a napokban egyet 8 alatt, 8,5-ig van meg par. Igazabol ha a szervize rendben volt es benne van az akkugaranciaban, akkor hajra. Nyilvan az alap nem volt gombocca torve stb parameterek mellett. Mi nagyon szeretjuk. Egy toltessel 150-250km kozott tud (palya vegsebessegen nagyon futve vs klimazast nem igenylo homerseklet max 100-zal), autokent hasznalva (futve, klimazva, zenelve, vilagitva), fillerszexes hypermilerben 300km se lehetetlen. De sztem annyit nem er a komfortbol aldozni :)
    Leaf2 sokkal kevesbe autoszeru auto, a belseje kicsit tagasabb, de olcsobb erzetu az egesz auto. Hyundai Ioniq jobb villanyauto, de a kicsit jobb fogyasztasa miatt felvertek az arat. A hatekonyabb hajtaslanc mellett meg az Infinity hifi es a nagyobb csomi szol mellette, a kopogos-szomoru belso ellene. Ha sokat kellene messzebbre menni, akkor az Ioniq jobb valasztas a majdnem dupla toltesi sebesseg miatt (70kw vs eGolf 40kw).
    Ami meg eszembe jut hasonlo kategoria: Kia eNiro, Soul, Hyundai Kona, Pug e208, Opel eCorsa, Vw eUp, Skoda Citigo iV. Aztan lehet arban ezek nem fernek bele, csak a Golfokat szoktam nezni :B

Új hozzászólás Aktív témák