- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #21278 üzenetére
Ha, nem tudnám miért vettél injektoros robogót, még el is hinném.
Egy ilyen Passat-ot fenntartani, felér 2 luxuskurva éves eltartásával, - beleértve a ruhavásárlásokat, fodrászokat, körmösöket.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TaaT
nagyúr
egészséges turbó hang mint pl ez
bitpork: jó kis 6henferes cummins dízel
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Skinny26
aktív tag
Ami kitétel nálam, hogy japán legyen.. Kivéve buzuki. Nézelődtem még és tetszenek még a 3-as bömösök is.
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #21306 üzenetére
Én is ezen filóztam, hogy tiszta hülye vagyok most . Mint egy menstruáló maláj kúrva . Tényleg, 2000ccm fölött nem szabad, erre meg jön ez a batár 4000-es, a szépségével szinte megbabonáz, és azt mondja "vegyél meg, olcsó vagyok, szép vagyok" .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #21313 üzenetére
Ne félj, sokszor-sokan nyúlunk egy-egy autó láttán tamponért...aztán beülünk a nagyon optimális verdába és hajts...
[ Szerkesztve ]
-
zsid
senior tag
válasz Tothgera30 #21313 üzenetére
Nem nagyon akarok beleszólni eme eszmefuttatásba, de a Volvóéknál van feltöltött 2.9-es motor ( T6 ), ami megy úgy (szerintem még jobban is gyorsul) 4.0-s VW, és fogyasztásban is barátibb. Gondoltam megemlítem. Bár ezeket tényleg jóval többe kerül fenntartani, mint egy 2.0 alattit. Főleg, ami ilyen olcsó már.
<tRucKdriFteR>
-
Szplöttyy
senior tag
válasz neduddki #21297 üzenetére
Kabbe jó?
(#21317) zsid:Tudod mi a véleményem a Volvóról(tiéd 2.5 ugye?), de sokaknak azért esik ki a körből, mert "Volvo". Itthon az nem presztízs. A Vw audi, merga béjemvé pedig az. Ezek a volvók(te jól beleástad magad a témába) turbóügyben mennyire megbízhatóak? Mert tényleg reklámáron van sok turbós volvó, és gyanús. Ennyire nincs ára, vagy szar?
Smoke & Torque
-
zsid
senior tag
válasz Szplöttyy #21319 üzenetére
Az enyém 2.8 . Van sok olcsó Volvo, mint ahogy sok olcsó E38/E39-et is látni. Ezek sokat futott 10-en felüli nagykocsik, amikre qrva sokat el lehet költeni. Sokat esznek, sok az átírás, nagyjából a görcsnek se kellenek, ezért olcsók. Meg persze, van amelyikben a turbó/turbók haldokolnak. De ezek már tényleg a legalja. Turbóügyben ugyanannyira megbízhatóak, mint a többi autó- azoknál is 10-12 éves korukra, ha szaladt beléjük km- ugyanúgy becsúszik egy turbófelújítás.
A Volvonak nagyon presztízse sincs szerintem itthon, csak a BMW-t meg a többi német márkát hype-olják agyon. Ha megnézed a használtautón, Ivanicstól tudsz venni szervizkönyves 150 000 alatti futású 4-5 éves S80-ast 5 guriga körül. A normálisabb 5er meg jó másfél millával drágábban indul (a kombikat leszámítva).
Szerintem egy másfél millás V8 4motion Passattal is lehet kb akkorát sz0pni, mint egy másfél millás biturbós Volvoval.<tRucKdriFteR>
-
-
-
Mr.Grincs
veterán
bitpork:
Jólemlékszem, hogy neked van Audi Allroadod? 2.5 TDI 180 paripa? Irj rám légyszi privit ha neked van mert, lenne pár kérdsem audi a6-tal kapcsolatban.
Nagyon audi felé hajlok ami a vételt illeti, de rákefélni sem akarok. ÓDI Kipróbáltam...Hibátlanul megy... Váltó pontos, nem akad nem bólint. Korom, füst nincs. Bár a tolatóradar rakéta menetben sípol egyfolytában mintha akadály lenne...Ennek így kéne működnie? C5 ben akkor pittyeg ha közeledek valamihez...
Navi van megy is, csak nincs hozzá magyar térkép és állítólag ehze nincs is.. Szóval jobb kézzel bal váll fölött. Ehhez a részéhez nem értek.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
neduddki
nagyúr
válasz Szplöttyy #21319 üzenetére
HI!
mst me en komojjan ajanomes mge szeretem s , az hogy felreirtam a nevet me baj??? hat tok en irnyi:- )))
udv
neduddki
mod: Mr.Grincs: 4 kerek megcak oke, kmugyse igaz, de az a qva tiptronic felrat az rosszabb mmint afekte macska /hbar egy neppeerismeros szeritn 1ev utna ugyis le kell oadni az oto mert kulombensok a bukta/
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tothgera30
Ármester
Volvokat is nézegetem, főleg az S40-ért vagyok oda, konkrétan valami ilyesmit kéne megfogni, már ha az adatok valósak.
#21314 Tiger.huhhhh: Ez csak egy fellángolás, tudom. De most Suzuki az életem.
-
válasz Tothgera30 #21330 üzenetére
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nesa
veterán
válasz bitpork #21331 üzenetére
Ember ezmeg igazi volvo 850 es alapokon ezek voltak az utolso volvok es ebbol a 850esbol baromi ritka az xc70 kivitel allig gyartottak belole es mar jott az uj V70.
Nekem ennel jobban csak a 700 as 900 as es az ultra ritka V90 tetszik.
ez a reklam nagyon nag yvolt
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
EZ az egyik olimpiai lángom.
Csak mert praktikus, kis család elfér benne, egy-egy hosszabb távba nem hal bele, olcsó fenntarthatóság...
AMD Power: Az első kocsim a 1.9-es tempra volt...megvétel után rendbe raktam (optikai tuning:üléshuzat, váltó szoknya csere, kormány is kapott fekete szivacsos borítást /nem jut eszembe a neve / , aránylag normális zene, kipucolva kívűl belül, wakcolva fújkákva), volt pár hónap, amíg hiba mentesen működött, szerettem vele járni. -
-
zoo8800
veterán
Nézegesd a Saab 9-5-öst is. Nagyon komoly vas.
rip and tear, until it is done
-
neduddki
nagyúr
válasz zoo8800 #21343 üzenetére
HI!
Igen nagyon omojjan doglenek elktromos buggal:- (
udv
neduddki
mod: Tothgera30: ne vedd sertesnek, de ikabb maragyal azojjan otonal ami gonbokbol fenntarthato, mert az kipuff viszazetezoel si ojjan agonizasban voltal amr atto is hogy otopajjra vele es kiforgatni, hat mega cseretol
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
varga911
senior tag
válasz Tothgera30 #21344 üzenetére
Sokkal regebbi, Vectra B alapuak. Csak a legujjabb 1 evig gyartott 9-5 epul az Epsilon platformra.
-
Tothgera30
Ármester
válasz neduddki #21345 üzenetére
Nem veszem sértésnek, ezért megfelelő nekem még a Suzuki, bár utóbbi időben egyre többet autózom, most heti 250km simán megvolt, ezért is nézegetem a nagyobbakat. Persze hogy paráztam, azért féltem az autót, attól hogy 9 éves, nekem még sokat jelent, kiforgatni meg nem igazán szoktam, tipikus nagypapás autó lesz belőle, ezért is keresek olyat ami nagyobb köbcentis, és nem igazán kell forgatni, azután meg ha futót kell húzni, vagy hegymenet van, akkor nyomatékból elintézi.
#21346 varga911: Akkor inkább felejtős, csak ha nagyon jó árban nem lesz egy.
-
runner 125
nagyúr
válasz varga911 #21346 üzenetére
Egyébként ezek a Saab-ok úgy általánosságban milyenek? Megbízhatóak? 2007-8 körüli 9-3-ak nagyon szépek. Az 1.9 dízel motorjuk milyen fejlesztés?
Igazi konzervatív, nagypolgári, skandináv stílus, de nekem tetszenek.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Szplöttyy
senior tag
válasz runner 125 #21348 üzenetére
Fiat eredetű 1.9es motor van benne tudtommal. Ugyanaz ami az opelekben is.
Smoke & Torque
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest