Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz macilaci78 #209875 üzenetére

    Én olyan modellt választottam, ami leginkább hasonlított ahhoz, amit friss jogsisként használni fogok.
    Abba inkább ne menjünk bele milyen demográfiai célközönségnek hírdetnék majd! :D Na meg az itteni fiatal srácok általában úgyis vmi seggrakétával kezdenek, mint a Focus ST és társai. A csajok meg vmi matchbox-szal/bevásárlókocsival nyomulnak általában. :))
    Inkább a saját igényeimre szabnám elsősorban - elvégre az enyém lesz -, illetve feleljen meg a kritériumoknak mint a teljesen manuális kezelőszervek.

    A környékemen elterjedt típusú oktatókocsik többnyire újak és meg vannak pakolva elektronikával. Egész vegyesen láttam kicsi Hyundai hatchback-től kezdve nagy SUV-okig mindent. Olcsótól drágáig is volt minden. Még A osztályú AMG Mercit is láttam a városban oktatni. Szóval ebből a felhozatalból nem tudok mire szűkíteni. Haver pl. egy új Peugeot 2008-ban vizsgázott le. Elektronikus kézifékkel... Meg se tanulta a kézifékes elindulást egészen addig, míg elkezdtem privátban gyakorolni vele. :U

    #209874 molnarpeter Renault-m igaz még nem volt, de rögön szembemegy a legelső kitételemmel. :P ;]
    Fiat Panda az nagyon picike! :Y W169-nél kisebbet nem szeretnék azért. Egy Pandába befér a két méteres állvány tok? Meg a kofferek hátra? W169-nek telerakom a hátulját és az éppen megfelelő nekem. A fotózás is üzletszerűen megy, igaz arra keveseb figyelmet fordítok. Szóval ha megyek autót nézni, akkor szerintem az úgy lesz, hogy megrakom a mercit és ha át tudok pakolni a kiszemelt járműbe, akkor maradhat.

    Corsa. Hmm... Az új Corsák mennyire jók? Én csak régiben ültem - 15+ évesben -, de az nagyon fapad volt. Igaz Fiestában is kb akkor ültem utoljára mikor én tanultam - 16 éve...
    Jah igen: ezek párásodnak? Ez nekem fontos lenne... Szeretek kilátni. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák