Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibi970307

    tag

    válasz hobizoli #172014 üzenetére

    Végül még is Alfa lett. :C
    Féltem tőle, hogy majd jó sok hibája lesz, mert hallottam a sok olajfogyasztásos, meg a vezérlésmódosító, futómű hibáról, de a JTD-kről viszonylag sok jót hallottam, különösen a 8 szelepesekről. Végül az is lett, egy 2002-es 1.9 JTD 8V, tele extrával (4 elektromos ablak, automata klíma, ülésfűtés, Connect Nav+ fejegység, bőrbelső).

    Június óta használom, eddig még apróságok jöttek elő csak, ami otthon is orvosolható 5-10 ezer forintból. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy februártól kerestem autókat folyamatosan, de eljutottam odáig, hogy semmi más nem tetszett a kategóriában már, csak az Alfa. Ezután a felismerés után jött még kemény 3 hónap, mire megtaláltam a megfelelőt.

    Dél-Olaszországból származik, karosszéria törve biztosan volt, mert van egy-két árnyalat eltérés a jobb első sárvédőnél és a bal hátsó ajtónál, de egy 17 éves autó. Motorikusan, esztétikára, beltérre egyébként abszolút rendben van, 800-ért vettem meg. Sajnos meg is lett az első karosszériás javítás, főúton elém ugrott egy kutya, így egy új lökhárítót kap. Tetőről elkezdett pattogni a lakk, így azt majd le kell fújni, ezeken kívül semmi gond nincs vele egyelőre. Jó a fogyasztása, megy is ha szeretném, és kényelmes is.

    Köszönöm az ajánlásokat!

Új hozzászólás Aktív témák