Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    Sziasztok! Úgy néz ki a mostani autó vásárlásom lehet némileg szopo roller lesz. (audi a4 1. 8 benzin)
    Egyfelől érdekelne a véleményetek hogy eddig a kocsi olyan 800 ezerbe van, és lehet rá kell költeni vagy 300 ezer forintot megint. (behalt a klíma , lehet szervo szivattyú v kormány mű csere lesz, hátsó lenges csillapítók, és lehet szelepek fel kell újítani ami olyan 200 ezer, ezek kb 1. 5 hét alatt jöttek össze, 2 hete volt szerelőnél megint..) Hozzá teszem 3. Hónapja van még meg. Érdemes lenne ennyit rá költeni?
    Eredetileg úgy vettem hogy "költség mentes"(ténylegesen meg bízható embertől) de így néz ki nálam valami nem klappol neki.
    Vagy szívjam fel magam, és inkább 1.6 körül vegyek valami fiatalabb gépet?
    Nem azzal van a bajom hogy költeni kell rá , csak nem mindegy milyen gyakran, eddig minden hónapba 30k elment rá átlagba.
    , és még új gumikat felniket nem is sorolom ide.
    Alapvetően nagyon szeretem mert kényelmes meg el is férek benne , és gondolkodom mi lehetne az utódja ha úgy van.
    Cakk pakk 1.5m lenne a plafon.
    Maga a kocsi méret alá nem akarok menni, ennyiért tényleg hosuabb távra kellene valami családi kocsinak is alkalmas meg bízható kocsi.
    Mivel sokat megyek , dízel, vagy olyan benzines ami olyan 6 7 literrel be éri hosszú távon.
    Imádom az automatát az audiba , fel is lett újítva , de kövi kocsinál ezt nem akarom eljatszani, szóval valami megbízható fajta kellene vagy 5 6 gangos manual.
    Motor olyan 120 le körül legyen., nem szívesen ülnék vissza megint egy 1.4es motorral szerelt kocsiba.
    Klima stb persze alap.
    Márka hű nem vagyok , csak azért nézzen is ki valahogy a kocsi. Jó volna egy e39, szívem szerint de tuti kifognék valami 4 500 ezert futottat.
    Inkabb az a cél hogy fiatalabb legyen amivel nem kell szervizbe járni állandóan.
    Szóval várom a tanácsokat hogyha be üt az amit nem akarok, hogy bontsam el és vegyek valami értelmeset, vagy csináljam meg és vagy. , 4 évet bírjon ki. Megmondom őszintén hogy most nincs annyi kp, hogy 1.5 m-et elkotsek kocsira elég volt az majdnem 1m kpra az audira (vagyis van de másra is kell, és nem így terveztem a dolgot) szóval lehet életembe elsőnek lehet hitelt veszek e miatt igénybe.
    Ill milyen típusok és motorok lennének jók nekem?
    Talán egy Ford focus megfelelne dízelbe. Köszönöm előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák