Hirdetés
Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
Szplöttyy #39134 üzenetére
Én eredetileg dízel, 120-140 lóerő körüli Octavia-t akartam, 2007-est, normálisan felszereltet(jó, nem kellett volna full extra, de egy világos kárpit, navi, automata váltó, xenon nem ártott volna), annál is elképesztő különbség van a full fapad, meg a szalonba kiállított full extrás autó közt. Sajnos.
Szerintem az a jel most jött le, mikor elvittem mosóba, és a srác nagynyomásúval kipucolta a motorteret is. Előtte egész nap napon állt a kocsi 35 fokban, utána még mentem is vele, meghajtottam egy picit, ragasztót elnézve nem csodálkoznék rajta.
Viszont el is felejtettem, hogy eddig egy Varta akksi volt benne, pénteken én hagytam égve a lámpákat, kereskedő nem vette észre, úgy maradt, akksit leszívta, mondtam neki, hogy azért fel kéne tölteni, vagy valami, erre fel inkább kaptam egy vadi új Perion akksit. Azért ez rendes dolog volt.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest