- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanteHix
tag
válasz
dannyl #130469 üzenetére
Szinte biztos
VGA: utoljára 2 éve játszottam. fps, stratégia, ezek voltak utoljára Tehát játszom, de ritkán.
Táp: ennek örülök, mert azért is választottam, mivel halk és megbízható.
CPU: nem szeretnék tuningolni. Biztos, hogy rosszul fogalmaztam, vagy procit is rosszul választottam
LAP: tök jogos, igényeim: nem kell tuning lap, aminek örülnék: optikai kimenet, usb 3.1, és ddr4-es ram kezelésA ház egy Casetek 1018-2A
Köszönöm amiket ajánlottál, ezeknek utánanézek
-
DanteHix
tag
válasz
dannyl #130465 üzenetére
Szia dannyl!
Adobebol Indesign, Illustrator, es nemi photoshopra van szükégem - az első kettő tuti nem, vagy csak kevés gpu-t igényel.
Azt irtam, hogy szeretnék venni bele vid.kártyát (utolsó tétel) és alaplapnál is az szerepelt, hogy legalább ilyen legyen, lehet, félreérthető voltam utóbbinál.
A táppal betaláltál - legalább ennyi idős. szóval esélyesen seasonic - azaz a válaszod alapján cserére érett...Szóval akkor alaplap, proci, ram, vid.kártya, és táp is szükséges lenne...
Házam van, ezt nem irtam - sorry.
-
DanteHix
tag
Sziasztok!
Lecserélném c2d gépemet és ebben kérném segitségeteket:
Tippet már kaptam az alaplap fórumban, és ennek alapján legalább egy MSI Z370 SLI Plus deszkát vennék 8600K / 8700K procival1. Mire fogod használni a gépet? Adobe programok használata, netezés és tv-vel összekötve filmnézés
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? sata cd-rom, ssd, vinyók és esetleg egy táp, ha nem kell cserélnem ami egy Corsair VX450
3. Milyen alkatrészekre van szükséged? alaplap, proci, ram és vid.kártya
4. Mennyi a kereted rá?örülnék 200knak, de max 250 ha nagyon...
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta? nem nagyon játszom, de full hd hdmi-t és dvi-t használtam a tv miatt
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
nincs, alaplapon optikai kimenetet szeretnék, ha van wifi külön öröm (hacsak nme mondjátok, hogy jobb külön kártya v stick)köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged