Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz DR|FTK|NG #92184 üzenetére
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó konfigot 50-70 ezer forintig?
HDD, Olvasó, Ház és külső dolgok mint egér monitor nem kell!
Elsősorban használt termékekre gondolok. Egyben is jó, de darabokban még jobb!
Inkább gamekhez kellene!Előre is köszi
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #92189 üzenetére
satás hitachi 7200RPM, ház normál atx köszönöm a gyors választ
közben ezt is nézegettem [link], ebbe egy i7 920, csak mivel ez szerver lap, nem tud mennyire lenne jó gamekre
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
ezt az oldalt ajánlom mindenkinek aki valamilyen prociról megszeretné tudni kb milyen erős, és hol helyezkedik a rangsorban!
-
pzolika9512
aktív tag
válasz junpet #92265 üzenetére
Amúgy tudom ajánlani a Hitachi HDD-ket, nem mindig a WD a jó! [link]
Volt egy másik oldal (csak nem találom most), ahol a Hitachi volt a legmegbízhatóbb HDD, és ezt úgy tesztelték, hogy a szerver hangárakban melyik HDD-ket cserélik gyakrabban meghibásodás miatt. WD-t cseréltek legtöbbet arányaiban, és a hitachi-t a legkevesebbszer! És tapasztalatból is mondom, hogy volt samsung, wd HDD-m is, de eddig a hitachi volt a legmeggyőzőbb mind halkságban és megbízhatóságban is!
-
pzolika9512
aktív tag
Üdv erről a prociról mit gondoltok? megéri az árát?
-
pzolika9512
aktív tag
bocsi a kérdésért, de tudtok ajánlani használt áron 20 ezer körüli videokártyát? amd és nvidia is játszik!
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #92415 üzenetére
erősebb esetleg ? mert igazából tudom milyen kártyát vannak ebben az árban, csak nem tudom melyiket éri meg megvenni
-
pzolika9512
aktív tag
Üdv tudtok ajánlani konfigot 30-40ezerig újonnan?
Csak netezni kéne, face, youtube, meg ezek a faces gamek menjenek rendesen!
HDD van (satas), táp, ház és odd is van!proci, alaplap és ram kellene!
amd és intel is egyaránt érdekel, táp amúgy 350wattos noname, de 6 éve üzemeltet egy amd konfigot gond nélkül
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Kaci84 #93463 üzenetére
igazad van, mert még nem tapasztalod, vagyis nem a saját szemeddel látod addig
nem hiszed el! én is így voltam...hkc táppal, egy hdd-t szépen kinyírt, majd rá pár héttel zárlatos lett az alaplap, kuka volt az egész! azóta megnézem milyen tápot veszek! persze a jók között is lehetnek hibásak, de itt az arány elég kicsi!U.i.: valószínű táp okozta, mert akkor cseréltük! a régi noname elfüstölt, de nem vitt semmit magával!
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Soucaller #93493 üzenetére
nekem is ilyen van árához képest tényleg nem rossz (főleg két ventit kaptam hozzá), bár elég könnyű, és nagyon vékony lemezekből készült, de a plexi nálam előny volt!
amúgy a neve nekem egyből berögzült, nem tudom miért
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
-
pzolika9512
aktív tag
válasz pzolika9512 #93506 üzenetére
bocs, 78 552 Ft szállítással!
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Balu15 #93553 üzenetére
mért nem pcx-ről vásárolsz ? ram kapásból 1500-al olcsóbb! én mindent itt viszek, legolcsóbb oldal, és megbízható!
stb. és már spóroltál is
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93568 üzenetére
azok plusz fizetős garanciák, és ha elolvasod az írását, akkor rájössz hogy nem arra gondolt, vagyis lehet csak akkor azt hitte hogy ezek kötelezőek!
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93572 üzenetére
na egy ilyen ember nekem is jól jönne aki olcsóbban szerzi be a cuccokat
U.i.: azóta átírta, így már más
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Shade45 #93613 üzenetére
extra garanciák max 2 ezer forintba kerülnek! te lehet hogy mindenre külön kérted a cseregaranciát!, végén kitudod választani mit kérsz, amúgy én vagy 20 oldalt megnéztem, és a pcx volt a legolcsóbb
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Patesz1337 #93642 üzenetére
inkább legyen egy kétmagos intel pentium pl: g3258 (19k)
vga elég gyengécske, nem sok játék fog rajta menni, de majd mindjárt írnak neked gépeket|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Balu15 #93753 üzenetére
pcx-en, teljesen pontosan az a gép amit leírtál 184 065 Ft kiszállítással! plusz garik nélkül!
iponon : 192 245 Ft! szállítás nélkül!
én azért meggondolnám!
a különbségből egy jófajta hűtő, vagy drágább proci kijön!
[ Szerkesztve ]
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93763 üzenetére
jah, mondjuk táp, vga, ram, esetleg ház
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93769 üzenetére
ezt most mért írtad nekem ?
-
pzolika9512
aktív tag
értem hogy törvénytisztelő állampolgár vagy, de én windows-ért nem fizetnék
b*szus, amint ezt leírtam, megakadt a gép, és egy 2-3 percig nem volt net
amúgy én ajánlom a G3258-at, igaz 19ezer, de erősebb is
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #93801 üzenetére
én szerintem meg aki két magos gépben gondolkodik, ennél erősebb procit nehezen talál persze ez csak az én vélemény (néhány tesztet látva így gondolom)
azt meg nem tudtam hogy refresh
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #93806 üzenetére
hát az lehet
Kérdés ( nem csak neked szánom):
abból nem lesz gáz ha az állóhűtés miatt nem kap semmi levegőt a vrm ? (nincs borda a vrm-en)
amúgy feltettem ezt a kérdést a milyen hűtőt vegyek topicban, de nem igazán kaptam választ
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
hallgass a bölcsebbre ő már több ideje benne van én csak néhány tesztet láttam
(#93809) membrandj
most kapni fogom az ívet úgy érzem, mentségemre szóljon csak 100 ezrem volt gépre! és nem akartam 2 magot (pedig intel párti vagyok)lap: ASUS a88xm-a
proci: Athlon x4 860k
ház: egy occó XDL happy 31b 3 ventivel[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #93814 üzenetére
holnap rendelem tudom hogy nincs igp, lesz hozzá egy használt garanciás sapphire hd7850 2gb, az már úton van igen, később mikor pénztárcám engedi veszek egy i5-öt és egy lapot alá, de az elkövetkező egy évben biztos nem lesz meg rá a keret
am táp egy 450 wattos superflower, hdd egyenlerő 2 250gb sata 7200rpm-es, ram 8GB 1866Mhz ( csak azért mert olcsóbb mint az 1600as) Kingston hyperx fury
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #93816 üzenetére
amúgy igazad van, aláírásomban bent is van hogy lehet hülyeséget írok
hát az első hónapban elég sok terhelést fog kapni, sok játék van amit ps3-on nem tudtam kipróbálni
ez a süni lehet jó megoldás, csak azt hol szerzek ?[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #93818 üzenetére
valami van itthon, akkor majd körül nézek, de még nincs itt az alaplap, addig nem tudom mekkora fér rá
amúgy szívesen vennék olyan lapot amin van vrm hűtés, csak azok legalább 3-4 ezerrel drágábbak, és így is elfogom ezt adni 1 év múlva, meg ott a 3 év gariköszönöm a válaszokat, mára nekem off
-
pzolika9512
aktív tag
tudom, nem ide tartozik, de valaki tudna segíteni nekem?
g2a-n akarok játekot venni, de hiába megyek rá akármelyik játékra nem látok megveszem/fizetés vagy akármilyen opciót !
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93844 üzenetére
860k olcsóbb, i3 magonként erősebb, és foglalat miatt fejleszthetőbb platform
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93906 üzenetére
hát ugyanaz sajnos nem hogy több, de még kevesebb pénzem lett ezért mindenképp maradnom kellett az 860k procinál, 8 giga ramnál, egy superflower tápnál, és egy asus lapnál intelből vehettem volna két magost, de nem akartam, majd később ha lesz pénzem, akkor veszek i5-öt meg egy lapot, de egy évig biztos nem
+használtan egy sapphire 7850 2gb
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz SyMbioTe #93939 üzenetére
nekem gigabyte-tal volt rossz tapasztalatom mindig asusos voltam, sosem volt semmi bajuk (de, egyszer, egy szar táp kinyírta), egyetlen egyszer volt gigabyteom, ami 1 hónap alatt bedöglött
de nem vagyok gigabyte ellenes, mindenki foghat ki rosszat a legjobból is, sőt fordítva is így van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Ryzen Huawei MateStation S
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest