Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dannius87

csendes tag

Sziasztok!

Konfiguráció megalkotásában kérném segítségeteket (amit előre is köszönök)

120 e Ft-ot szánnék gépvásárlásra monitor nélkül. A gépet alapvetően játékra használnám, a ház nem számít milyen csicsa a lényeg hogy feleljen meg a célnak (többnyire nem azt hanem a monitoromat nézegetem :D)
    Azt szeretném hogy a gép hosszú távon bővíthető legyen minden szép és jóval (fokozatosan szeretem erősíteni, nem egyből 200-250-et költeni rá) szal egy nagyon szuper alaplapra vágyom a lehetőségekhez képest :D.

Az a tervem, hogy a jelenlegi ati radeon hd 5750-es videókártyámat (tudom nagyon alapszint) egyenlőre meghagyom, hogy fél v egy év múlva egy nagyon komolyra tudjak beruházni, és így talán a gép többi része is jobb lehet. Ezen kívül van egy 320-as sata2-es vinyóm ami még talán átrakható az újabb gépbe (minden más cserére szorul).

VÁROM VÁLASZOTOKAT ÉS ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET!

• dannius87

csendes tag

sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy milyen gépet vásároljak??

120 e Ft-ot szánok rá
    Jelenleg rendelkezem egy Ati radeon hd 5750-es videókártyával amit egyenlőre nem szeretnék lecserélni, inkább fél-egy év múlva vennék egy komolyabbat nagyobb összegért.

Házamat és tápomat mindenképpen cserélni kell (alaplapot, procit, ramokat szintén feltétlenül le kell cserélni)

SATA 320-as winchesterem van

Új hozzászólás Aktív témák