Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Procteres
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy ez a konfig megér ennyi pénzt szerintetek??
processzor Intel Core i5-2400 Sandy Bridge, 3,1GHz, 4mag, 6MB cache,3.4GHz turbo frekvencia
alaplap ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
memória 8GB Kingston DDR3 1333MHz dual channel
winchester 2TB Western Digital
grafika nVidia GeForce GTX 550 Ti 3GB
ház Thermaltake V3 Black Edition
tápegység Chieftec iArena 500W
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-író
174900Ft lenne az ár.
Max. a kártyát cserélném egy GTX 560-asra inkább.
Segítségeteket előre is köszönöm!! -
Procteres
csendes tag
Olyan kérdésem lenne,hogy honnan számít HD és Full HD felbontásunak egy monitor?
Tudom a felbontástól.de a méret ezzel milyen összefüggésben van?Melyik például a legkisebb Full HD felbontású monitor?21" alatt nem nagyon láttam olyat.Vagy nincs is??
19"-ban még csak sima HD felbontású van?
Köszönöm előre is a felvilágosítást!! -
Procteres
csendes tag
-
Procteres
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy egy 17"-os 1280*1024-es felbontású monitor mellé milyen erős konfiguráció szükséges játékhoz?
Elég egy I3 2100/2120-as egy GTX 550Ti-vel vagy ez már sok is lenne?
Nem baj,ha kicsit erősebb lesz,mert később tervbe lenne egy 19-21 körüli full hd monitor csere is.
Az I3-at nagyon preferálnám,mert iszonyúan tetszenek az eredményei/fogyasztása és ára.
Ehhez ajánlanátok nekem vmi jó konfigot?
Ja és olyan kérdésem lenne még,hogy tudnátok olyan megbízható jó üzletet ajánlani,ahol össze is szerelik a gépet,mert nem értek hozzá és részletfizetés is lehetséges? -
Procteres
csendes tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni erről a bolti konfigról.Játékra kellene és hosszú távon (min. 3-4 év)nem szeretnék költeni a gépre lehetőleg!processzor Intel Core i5-3550 "Ivy Bridge", 3.3/3.7GHz, 4 mag, 6MB cache
alaplap Gigabyte B75M-D3V PCI Express 3.0, USB 3.0, SATA-3/6G
memória 8GB Kingston DDR3 1333MHz Dual Channel
SSD 120GB OCZ Agility 3 SATA-3
winchester 2TB Seagate Barracuda 64MB cache, 7200rpm SATA-3/6G
grafika nVidia GeForce GTX 560 Ti ASUS DirectCU II 1GB DDR5
ház Cooler Master Elite Knight
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-íróNem az érdekel,hogy mit cserélnétek jobbra és esetleg olcsóbbra benne,hanem,hogy ez a konfig így életképes-e stabilan hosszú távra.
Mert én a boltból összevásárolt alkatrészből való gép összerakást nem tudom megoldani,ezért gondolkozom ebben.
Azért beárazhatjátok,hogy Ti mennyit adnátok érte,mert arra azért kíváncsi vagyok!
Előre is köszi a segítséget!! -
Procteres
csendes tag
Tuningolni nem akarom a gépet!Full HD játékról lenne szó+filmek nézése,böngészés és néha esetleg video szerkesztés(nyaralások stb.)).
-
Procteres
csendes tag
válasz balpis #13689 üzenetére
Értem,köszi!
Csak azért furi ez nekem,mint hozzá nem értőnek,mert 200-300 ezres konfigba is ezt a tápot teszik és 3 év garanciát adnak rá.
Ha ennyire szar és veszélyes,akkor miért csinálják?Hiszen,ha beszarik úgyis cserélnie kell mindent,az meg neki se jó!Nem???
Mondjuk az tény,hogy az legfőképpen nekem lenne cumi! -
Procteres
csendes tag
válasz Silvestris #13696 üzenetére
Köszi!Írtam privátban!
-
Procteres
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy szerintetek a lent leírt bolti konfig megér 214000Ft-ot,amennyiben nem szeretnék külön kínlódni a rendelgetéssel és összeszereléssel,mert nem értek hozzá és segítségem sincs??A tápról tudom,hogy rossz,azt kicseréltetem velük.processzor Intel Core i5-3550 "Ivy Bridge", 3.3/3.7GHz, 4 mag, 6MB cache
alaplap Gigabyte B75M-D3V PCI Express 3.0, USB 3.0, SATA-3/6G
memória 8GB Kingston DDR3 1333MHz Dual Channel
SSD 120GB OCZ Agility 3 SATA-3
winchester 2TB Seagate Barracuda 64MB cache, 7200rpm SATA-3/6G
grafika nVidia GeForce GTX 560 1GB DDR5
ház Cooler Master Elite Knight
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-íróSegítségeteket előre is köszönöm!
-
Procteres
csendes tag
Ehhez mit szólnak a profik?
http://index.hu/tech/2012/08/19/az_asztali_pc-nek_befellegzett/ -
Procteres
csendes tag
Olyan segítséget szeretnék kérni tőletek,hogy egy Intel I5-ös konfignál egy ATi Radeon HD 7850-es kártyának árban és tudásban/fogyasztásban most van-e jó alternatívája Nvidia kártyák közt?
Pl. egy nvidia gtx560Ti esetleg?? -
Procteres
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy az első kártya felveszi a versenyt árban/tudásban a másodikkal??Vagy ahhoz már a Ti verzió kellene?
1, nVidia GeForce GTX 660 Gigabyte 2GB DDR52, ATi Radeon HD 7850 Sapphire 2GB DDR5
-
Procteres
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy Full HD játékra és filmnézésre,netezésre+néha 1-1 video konvertálásra melyik a legjobb konfig most 200000Ft környékén Intel/Nvidia vonalon (lehetőleg SSD-vel)?
Monitor nélkül!
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest