- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
Gyors kérdés mert a tápos topicban kicsit elbizonytalanítottak.
FX8320 tuningolva elég lehet egy HD7950 CF-nek?
PSN: salieven
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Processzor cserében gondolkodok hogy adm-ről megérné e intelre váltani. Első variáció az volt hogy a mostani FX6100-m lecserélem egy FX8320-ra. Csak aztán jött az ötlet hogy mi van ha az intel jobban kihajtaná a vga-t pl.
Gépem:
Asus M5A97 EVO R2.0
AMD FX6100 @4GHz
8GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3
Coolermaster V700
Sapphire HD7950
2vinyó és 1 ssdEz lenne az adott konfig és ide kéne nekem ajánlat akkor. Hogy elég lenne e a 8320-as amd is vagy esetleg az intel. A gép többnyire játékra van használva néha van 1-1 renderelés meg hasonlók. Gondoltam itt i5-re minimum az alá nem mennék.
Azért írtam ide mert jobban értetek itt hozzá és megkérdezem hogy melyikre érné meg jobban beruházni. Intel esetében ugye alap is kéne tippnek a proci mellé.
Köszi előre is.
-
salieven
aktív tag
válasz membrandj #60440 üzenetére
Értem. Hát nem tudom megérné e az a közel 80-90k a platformcserét mivel a 8320 kihajtaná akkor a vga-m és a hűtőm is jó mint mondtátok is.
Amúgy jelenleg is 4GHz-n fut a procim és úgy érzem néhol hogy van még a kártyában erő azért is kérdeztem.
Amúgy kérhetnék azért ajánlást egy tuningolható i5-re meg hozzá való lapra? Egyik ismerősöm lehet beruházna rá.@Buci21: köszi neked is választ
-
salieven
aktív tag
Hali.
Milyen intel konfigurációt érné meg venni manapság ami elég lenne a következő pár évre? Proci és lap is kéne, prociból i5 4670k-t néztem, tuning is tervben van egy kicsi ha már itt a víz. Limit nincs egyenlőre persze nem akarok csak egyikért kifizetni 150k-t.
-
salieven
aktív tag
-
salieven
aktív tag
válasz membrandj #63268 üzenetére
i5 4670k-t néztem most csak nem tudom az 1150 lenne e a legjobb választás. Ebben is kérném a segítségetek hogy melyik érné meg legjobban hosszútávon. És mindenképp kell proci mellé ugye nekem lap is. Csak hogy elég lenne e az i5 vagy legyen akkor már i7? Nem tudom megérne e annyival több pénzt mert akkor ugye gondolom én drágább lap is kéne hozzá.
-
salieven
aktív tag
1. Mire fogod használni a gépet?
- elsősorban játékra néha 1-2 renderelés2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
- mindennel (alaplap, vga, ram, proci, táp, gépház, procihűtő etc.)3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
- alaplap + proci a mostanit amd-set szeretném lecserélni intelre4. Mennyi a kereted rá?
- egyenlőre nincs de igazából nem szeretném a 100k túllépni5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
- 1080p a vga meg egy HD7950Tessék mindenre válaszoltam elméletben.
-
salieven
aktív tag
Hali.
Segítséget szeretnék kérni egy kisebb gép összerakásában.
A lényeg hogy olcsó legyen viszonylag, kisebb játékok elfussanak rajta és idébb odébb photoshop.
AMD alapon gondolkodok mivel van itthon egy felesleges AM3+-s alaplapom de inteles verziókat is szívesen meghallgatnék.
Ár legyen mondjuk olyan nagyon maximum 80.
Előre is köszönöm.PSN: salieven
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest