Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unying
tag
Nos, kérem szépen, eljöttem ide, mert teljesen elbizonytalanítottak a videókártyás topicban, és már ott tartok, hogy lassan azt sem tudom, hogy mit akarok, vagy mit nem. A lényeg, hogy jövőre 1. negyedév végén, második negyedév elején tervezem egy asztali gép beszerzését, kb. 10 éve csak laptopom van, így érthető módon kimaradtam a gépek összerakásából. A gépre szánt keretem kb. 260-280 k ungarische forint. És jöjjön a lényeg:
1. Mire fogod használni a gépet?
Otthoni felhasználás, és játék. Full hd-ig megyünk, és egy Doom 2016, vagy Battlefield 1-nél max beállításon ne egye meg a fene a kis drágát.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Minden esetben pontos típust írj!Semmivel sem rendelkezem, A-Z-ig minden kell.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Tehát: Monitor 24 coll, hangfal 2.1, billentyűzet, egér, számítógép ház (lehetőleg plusz hűtéssel), alaplap, processzor, processzorhűtés, ram (max 8 gb egyelőre, lehetőleg egyben), 250 gb ssd, 1 tb 7200 rpm winchester, tápegység, és egy dvd író, csak hogy legyen mivel a családi fényképeket kiírnom. Kb. ennyi, remélem, nem felejtettem ki semmit sem.
És itt van a kutyus elásva, hogy nem tudom eldönteni azt sem, hogy intel-geforce, vagy amd-ati kombó legyen?! Mindkettőre vannak érvek, ellenérvek, a lehető legjobbat szeretném kihozni a rendelkezésre álló keretemből! Minden érvet, és ellenérvet természetesen meghallgatok, mindenki hozzászólását nagyon szívesen fogadom, és előre is köszönöm!
4. Mennyi a kereted rá?
Mint fentebb is említettem, 260-280 k Ft., bruttóban. Nagyon végső esetben még egy tízest talán tudok tenni hozzája..
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
A keretből kell a monitor is, Full HD, HDMI csatlakozó.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nem vagyok, bár kicsit jobban hajlok az amd-ati kombó felé. Mint fentebb is mondtam, a keretből a lehető legjobbat szeretném kihozni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
válasz ggbuffon1897 #117603 üzenetére
Hát, 280-290 is lehet a vége, de az csak ha nagyon muszáj. Igények vannak, a rendelkezésre álló keretből a maximumot szeretném kihozni. Köszi szépen!
Szerk.: Van még vagy négy hónapom, addig hátha kicsit mennek le az árak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
Nem láttam ilyen témájú topicot, ezért itt kérdezem: melyik számítástechnikai webáruházat ajánlanátok jó szívvel, hol éri meg vásárolni?
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
válasz famouskukucs #117886 üzenetére
Nos, ahogy én elnézem a mostanában felkerült hozzászólásokat, elég lesz arra, amire szánod.
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
Srácok, egy picike off: Ti melyik üzleteket nézitek, honnan szeditek az árakat? Néhányan egész jó árakat írtok, de égen-földön nem találok olyan normális boltot, ahol ilyen árakat találnék... Előre is köszönöm a válaszokat!
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
Kicsit offolok megint. Tehát most olvasom, hogy a boltok kiírásáért bann jár. Kérlek, hogy privátban írjátok már meg nekem, hogy ti melyik üzletet ajánlanátok jó szívvel! Webáruház jöhet szóba leginkább, nincs kedvem utazgatni. Tehát a válaszokat privát üzenetben várom, és előre is köszönöm mindenkinek, aki a tapasztalataival megtisztel!
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
Nemhogy lefelé mennének az árak, hanem inkább tovább emelkednek, a fene megeszi ezt a nyomoronc országot a 27 % áfájával egyetemben.
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
Lemoderáltak. Ehhez ennyit tudok hozzáfűzni: Egy szabad országban, egy szabad ember azt mondja, amit szabad.
ON: Miért van az, hogy mióta beleástam magam ebbe a témába, egyre csak feljebb-feljebb megy az összköltség? Itt is olvasok egy jót, ott is olvasok egy jót, és egyre inkább csak feljebb kúszik a végső összeg. Na mindegy, megvárjuk az április-májust, és akkor összedobok egy valamit véleményezésre, addig marad az olvasgatás, és a tervezgetés.
Samsung Galaxy s8 plus
-
Unying
tag
Erről a konfigról mi a véleményetek? Játék is bele kellene férjen, az újabbak is döccenésmentesen fussanak, full hd felbontásban. A gép ára cirka 250 k lenne. Megéri szerintetek, vagy van valami, amin változtatnátok? Köszi előre is a válaszokat!
Gigabyte GA-B250M-D2V alaplap
Lite-ON IHAS122-14 fekete DVD író
Sharkoon 4044951017485 VG5-W fekete számítógép ház
Kingston 2x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury Black HX426C15FBK2/8 memória
Intel Core i5-7400 BX80677I57400 processzor
Chieftec Smart 500W CTGPS500A8 tápegység
Asus GTX1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-6G videokártya
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezSamsung Galaxy s8 plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest