Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni a hozzáértőktől egy kis segítséget egy pc összeállításához. Az elmúlt 3 év kimaradt hardver szempontból, így nem nagyon igazodom el a mostani hardverek között.
A gép játékra (csak single) és netezésre lenne használva.
Ház van. Coolermaster RC-331 Elite. Nem nagyon akarnám cserélni, ha nem muszáj. Billentyűzet, egér, dvd-író és monitor sem kell. Valamint van egy kb. 1 éve vásárolt Chieftec CTG-500-80PB tápom. Gondolom ez elég kell, hogy legyen.
Alaplap, processzor, processzorhűtő, memória, videokártya, hdd (1 terrás elég) és ssd-re (ilyenem még sosem volt, de ajánlották) lenne szükségem. Azt hiszem nem hagytam ki semmit
A keret max. 200 000 Ft. 1920×1080 felbontáson szeretnék játszani.
Köszönöm szépen.
-
jsk
senior tag
Sziasztok!
Új gépet szeretnék összerakni az alábbi komponensekből. Januárban tervezem megvásárolni. A cél, hogy FHD-n tudjak játszani legalább 2 évig:
Ház: Bitfenix Neos
Táp: Chieftec CTG-500 80PB 500W (Ez már megvan)
Alaplap: ASUS H97M-PLUS
Proci: INTEL Core i5-4590 3.30GHz 1150 BOX
CPU-hűtő: Alpenföhn Brocken Eco (nem tudom milyen a gyárí hűtője a processzornak)
RAM: CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9B
HDD: Western Digital 1TB Caviar Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1002FZEX (Ez már megvan)
SSD: INTEL 120GB 520 SATA3 2,5" SSDSC2CW120A310Ez így megfelelő lenne-e?
Monitort majd csak nyáron vennék, az nem létszükséglet. Videókártyáról még nem döntöttem. Azzal megvárom a januárt. Arra kb. 60-80e Ft között költenék.
[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
válasz Archeres #75796 üzenetére
juve600, Archeres köszönöm szépen a visszajelzést. Megnézem ezeket a videókártyákat. A 280x képességeé nagyjából tisztában vagyok. Az nvidia kártyákat nem ismerem annyira mostanában.
Használtan mennyire érdemes venni VGA-t? Mert a hardveraprón láttam, hogy kezdenek 90e Ft környékére benézni a még garanciás R9 290-nek.
-
jsk
senior tag
Sziasztok,
Szeretném leváltani a jelenlegi gépemet.
Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
- internet, singleplayer játékok, multiban Battlefield
Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Táp: EVGA SuperNOVA 550 GS
VGA: SAPPHIRE Radeon RX 570 Pulse ITX 8GB
SSD: Adata SX930 240GB Sata
Mennyi a kereted rá?
Bruttó 250 000 - 280 000 Ft
Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
Min. 1 évig még marad a jelenlegi monitor: LG 23MP75HM-P, FHD, 60hz
Későbbiekben, amenyiben normális áron lesz vga, akkor váltanám 2K-s monitorra.
Milyen alkatrészekre van szükséged?
Jelenleg ezeket néztem ki:
Ház: Phanteks Eclipse P400A
Alaplap: MSI B550 Tomahawk
CPU: Ryzen 5600x
Cooler: ARCTIC Freezer 34 eSports
Memória: CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3600MHz CL16 KIT
SSD: Kingston 1TB A2000 M.2 PCIe M.2 2280 SA2000M8/1000G
Ez kb. a felső pénzügyi határon van.A kérdésem az lenne, hogy hasonló erősségű gépet Intel oldalon milyet tudnék összerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest