Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadelon
aktív tag
sziasztok z68 extreme 3 gen 3 + i5-2500k kombó mellé milyen videókártyát érdemes választani nv vagy amd tökmindegy ár max 70000 ropi,de lehet forint is köszi
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
deadelon
aktív tag
válasz TheScavenger #69166 üzenetére
RENDSZERNEK ssd 320 gb túl sok 64 szerintem meg kevés.az optimális a 120-128 annál is inkább mert a pagefile és hiberfil együtt képes akár 10 gb -ot is felhasználni.igaz utóbbi törölhető.+az ajánlott 10-15% szabad hely
[ Szerkesztve ]
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
deadelon
aktív tag
benéztem,elnézést 80 gb ost írtál.határeset
-
deadelon
aktív tag
válasz S.P.Q.R.13 #70922 üzenetére
én inkább beszereznék apróról egy használt haf 922 es szép állapotú házat.hűtőt sem kell hozzá + venned.marad kb
14-15 ezred ,azt hozzárakod a 280x árához és van egy r9 290 esed pl [link][ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz S.P.Q.R.13 #70922 üzenetére
szerk idő lejárt:ssd ből meg inkább egy[link] így + még 2 aranypénz a a 290 hez
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
ha 30-35 ért el tudnád pattintani a kártyád szerintem ez most nagyon jó árban van HIS
R9 280X 3GB GDDR5 iPower IceQ X2 TBC[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz blackstar93 #71213 üzenetére
szerintem hagyd azt a 750ti-t.vegyél apróról egy használt de garis r9 270x-et nagy ugrás volna!
-
deadelon
aktív tag
válasz membrandj #71255 üzenetére
komolyan nem vágom ezt a ti 750 et,mire jó.egy 4 éves gtx 560ti is gyorsabb nála ami az aprón 25 pénz.de lelke rajta vegyen. egyetlen dologban jó a fogyasztásban,+1gb ram,de i5 4440 mellé?áh na mindegy.
-
-
deadelon
aktív tag
válasz kisbancsa #71727 üzenetére
már bocs de lófaszt lesz sokkal gyorsabb a 7850 es -el főleg a ha az az fx 6300 as húzva is volt.ráadásul mihez kell a cross?2db 7850 es hez? az nem rossz de tök értelmetlen.erősebb karikhoz mármint 2 db hoz pl 280x meg már kevés az i5.tehát nem értem ez egészet,vagy erősebb karit vegyél,az előrelépés, vagy lap proci +kari csere.ha csak procit cserélsz lappal gyorsulnak a játékaid tuti de mennyit 3 fps?tehát az i 5 jelentős előrelépés lenne de nem ezzel a vga-val.
-
deadelon
aktív tag
válasz kisbancsa #71731 üzenetére
ha rajtam múlna én videokártyát cserélnék,először pl 270 270x 280 280x gtx 760.fx 6300 felhúz 4400 mhz és próba.,persze később válthatsz i5 re de itt a frenetikus előrelépés kevésbé lesz látványos.a 8350 hez viszont ez a lap , basszus lehet tényleg kevés lenne
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz Thaddeuss #71741 üzenetére
k-s i7. 16gb memória. 250-es ssd AMIN vannak a játékok és mellé egy hd 6950 .szerintem fantasztikus párosítás én támogatlak vedd meg.azért valami nagy gond van nálad ha egy játék és egy böngésző együtt nem megy.én újra raknám az op rendszert de itt a probléma.rajta vannak a játékok.használj acronist!!újratelepítés után.
-
deadelon
aktív tag
válasz sepsi0 #71700 üzenetére
de szupi.én ma rendeltem is egyet belőle.sajna az enyém tönkrement,kettétört de lehet hogy többfelé.ezek a mai billentyűzetek nagyon érzékenyek az ütésre és a taposásra.pedig egy fasza kis aivia volt
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
-
deadelon
aktív tag
válasz juve600 #73209 üzenetére
most komolyan mondod?szerintem át akarod vágni a palit,remélem nem hallgat rád.4.2-4.5 ghz-en simán tudja járatni a 2500k-t.de alapórajelen is bőven elég a gtx 770 hez vagy r9 280xhez.feleslegesen kidob az ablakon 70-80 rongyot.de tudod mit tegye üzenem neki proci +lap csere!!!!
-
deadelon
aktív tag
válasz juve600 #73493 üzenetére
280-ast sztem jobban megéri mint a 280X mert 2 kattintással a 280 a 280x szintjére húzható,árban meg nagyon nem mindegy azért nem teljesen.
280:: 280x
Unified Shaders 1792 ::2048
Texture Mapping Units 112 ::128[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz #10505344 #74442 üzenetére
Ezzel tudok játszani mondjuk a 2014 év végi játékokkal és a mostani újakkal? (Ultra-high)??
Crysis 3 Ultra High minden? itt megnézheted [link] kérdés mondanak e neked valamit a vonalak és a számok[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz ggbuffon1897 #76469 üzenetére
ha mindenki használna min egy acronis-t egy újratelepítés nem tartana tovább 5 percnél.nélküle már el sem tudnék képzelni egy win rendszert.
-
deadelon
aktív tag
válasz membrandj #77170 üzenetére
azt gondoltam valami frappánsabb válasszal lepsz meg.ezt a helyesírás vonalat meg ne erőltesd,engedd már el,
lépj tovább,próbáld meg feldolgozni,hogy egy 6 éves kritizálni mert téged.persze ettől még balfasz vagy!na pusza.Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
deadelon
aktív tag
sziasztok.a kérdésem, bár nem ez a topik a legmegfelelőbb viszont itt a legtöbb hozzáértő !szóval egy i5 2500k+ 25-e ft megérne e egy i7 3770-et. utóbbira cserélném .CAD-CAM progig futtatása véget.+ még annyi 1333mhz es memória társaságában gond nélkül működne?asrock z68 extreme3 gen 3-alaplapban.
iu:bios 2.1
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
-
deadelon
aktív tag
válasz imyourfriend #83749 üzenetére
ssd-ből egy ADATA 128GB XPG SX900 SATA3 2,5" is tökéletes lenne (olvasási és írási sebességét elírták az ipon-nál) és egy 10-sel olcsóbb, amit másba fektethetsz.
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz gws580 #85677 üzenetére
mi legyen gyorsabb ? a netezés vagy játékok?előbbi esetén ssd utóbbi egy új videókártya.pl egy használt hd 7870.vagy mindkettő egyszerre.ssd+vidikártya ,bár memóriából sem ártana kicsivel több,pl a mostani duplája minimum.
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz imroid #85810 üzenetére
Egyébként ha tényleg kíváncsi vagy a kritikákra,egyetértek az előttem szólókkal.Fele ennyiért egy jó lap.7-10 e-ft közötti árszegmensben egy proci hűtő, ha már mindenképp cserélni akarod a gyárit.Amit most választottál szegény procid tüdőgyulladást kap ,szerintem tök felesleges,és vennék a gépbe egy 128-256 gb os ssd.t.
-
deadelon
aktív tag
válasz kiralyroli #85882 üzenetére
vehetsz akár egy venti szabályzó előlapi panelt is.egy olcsóbb is megteszi pl Scythe Kazeén is használok 1 et ha csendet akarok fúl leszabályzom mindet és ennyi.vagy akár egy ilyet[link]
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz BomiBoogie #85886 üzenetére
Természetesen.Több lehetősége is van!
-
deadelon
aktív tag
válasz Vitya87 #86035 üzenetére
Én ezt a monitort ajánlanám [link]. A megmaradt pénzed esetleg egy jobb egérbe, billentyűzetbe,hangfalba,dvd-író (bármikor jól jöhet) fektethetnéd, vagy akár eldorbézolhatodod a kék osztriga bárban.
-
deadelon
aktív tag
válasz tranceplanet #86098 üzenetére
Azért itt nem teljesen arról van szó ,hogy "meghúzták" az órajeleket a 280 as kártyákon és 280x lett.
Shading Units: 2048 vs 1792
TMUs: 128 vs 112
Compute Units: 32 vs 28Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
deadelon
aktív tag
-
deadelon
aktív tag
válasz dennis.nol #86597 üzenetére
Vedd ki! Ez egy kompromisszum.Ha játék az elsődleges, ssd nélkül elvagy,ha internet, általános programok betöltése akkor NE.Csak akkor veszed észere a különbséget ha nem használtál soha ssd-t! De később ,inkább mielőbb szerezz be egyet és telepítsd arra az op rendszert!
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz 80-évespapa #86896 üzenetére
Próbálj összekukázni egy barton magos 2500+ os procit 1-2 ezer forintért,és valami "modernebb" agp-s videókarit .pl 1950 pro 1650 pro 7800gs x850 xt, 6600 GT .stb stb, max 5-10e ft-ért.A mostaninál mind bőven erősebb.Igaz szerintem ez totális pénzkidobás,de mindenképp előrébb vagy!Memóriát sajna nem nagyon tudod bővíteni az xp miatt.
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz 80-évespapa #86900 üzenetére
Ami agp-s mind belemegy.Szerintem te elnézted és kevered az "agp aperture size" funkcióval.Az valóban 256 mb. Max annyit kölcsönözhet a rendszer memóriából igény esetén a vga-nak,,emlékeim szerint.De tuti nem arra vonatkozik ,hogy nagyobb memóriával ellátott kártyát nem kezel.Összefoglalva az 512 megás is simán jó bele.A 7800gs-is!
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
Samus:Szerintem tök mindegy,számold ki kő papír ollóval! Én bebe-t használok 1 éve,olvasóként kicsit hangos de ez elmondható a többiekről is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER PC - GTX 1060 3GB OC - i3 9100f - 16GB RAM - 500GB M.2 SSD - 500GB HDD
- Garis Gaming PC: RTX 3070, Ryzen 5600x, 1tb m.2 ssd, 16GB 3600MT RAM stb
- The Chronicles of Riddick (PC Guru) / Soldier of Fortune 1 (papírtokos) 600Ft/db
- Gamer pc. I5-3570, Rx 570 8gb, 16gb ram
- Eladó gamer PC i5 10600, 32gb DDR4, RX580 4gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest