Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• netudki

csendes tag

Sziasztok!

Az alábbiakhoz szeretnék kérni tanácsokat:

A több, mint 10 éves gépem helyett szeretnék egy újat, mivel a HD7770-es videokarim meghalt.
    Az új gépet internetezésre, filmnézésre és az új játékokra is szeretném használni.
    A tápot, (FSP raider 550W) és a winchestereket tudom átpakolni.
    Szükségem van ATX alaplapra, procira, memóriára, (dual kit, vagy single?) esetleg proci hűtőre (K-s verziók) és gépházra.
    A keret kb. 250-270 E Ft.
    A monitor 1920x1080 felbontású, ilyen felbontásban szeretnék akadozás mentesen játszani még pár évig. DVI és HDMI csatlakozókra van szükségem.
    Intel és Nvidia érdekelne elsősorban, mert nem bányászok. Tuningolni nem igazán akarok, a csili-vili csicsa sem érdekel, már öreg vagyok ehhez, de legyen a gép "tartós", megbízható, és relatív értékálló, hogy ha idővel el kell majd adnom ne 1 Ft legyen. GTX 1060 3GB tetszik, de a 3GB nem tudom meddig lesz elég, mivel a régi kártyámmal mostanában már nem igen tudtam játszani, ezért nem vagyok képben.
    Az alaplapon legyen minimum 6 SATA csatlakozó.
    A ház legyen fekete, és szolid, letisztult, talán elegáns,nem kell átlátszó, de ne legyen alufóliából sem. Legyen benne sok hely a merevlemezeknek. SSD nem lényeg. Nem tudom, hogy a tápom beszerelhető-e alsó tápos házba, vagy sem. (Most felül van).

Köszi!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák