- Milyen széket vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
netudki
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakhoz szeretnék kérni tanácsokat:
A több, mint 10 éves gépem helyett szeretnék egy újat, mivel a HD7770-es videokarim meghalt.
Az új gépet internetezésre, filmnézésre és az új játékokra is szeretném használni.
A tápot, (FSP raider 550W) és a winchestereket tudom átpakolni.
Szükségem van ATX alaplapra, procira, memóriára, (dual kit, vagy single?) esetleg proci hűtőre (K-s verziók) és gépházra.
A keret kb. 250-270 E Ft.
A monitor 1920x1080 felbontású, ilyen felbontásban szeretnék akadozás mentesen játszani még pár évig. DVI és HDMI csatlakozókra van szükségem.
Intel és Nvidia érdekelne elsősorban, mert nem bányászok. Tuningolni nem igazán akarok, a csili-vili csicsa sem érdekel, már öreg vagyok ehhez, de legyen a gép "tartós", megbízható, és relatív értékálló, hogy ha idővel el kell majd adnom ne 1 Ft legyen. GTX 1060 3GB tetszik, de a 3GB nem tudom meddig lesz elég, mivel a régi kártyámmal mostanában már nem igen tudtam játszani, ezért nem vagyok képben.
Az alaplapon legyen minimum 6 SATA csatlakozó.
A ház legyen fekete, és szolid, letisztult, talán elegáns,nem kell átlátszó, de ne legyen alufóliából sem. Legyen benne sok hely a merevlemezeknek. SSD nem lényeg. Nem tudom, hogy a tápom beszerelhető-e alsó tápos házba, vagy sem. (Most felül van).Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!