- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati00
tag
válasz
palfitom #125916 üzenetére
Köszi a választ (bocsi hogy most írok csak elfelejtettem felnézni
), össze is állítottam neki a javításokkal a konfigot, bár lehet szerintem az 500W-os táp kicsit overkill, 400-ast választhattam volna, ugyanis a pcpartpicker számlálójával 244W-ot sikerült összehozni, amit egy külön .xlsx fájlba vittem be, alkatrész árakkal együtt, képbe csatolom mert nem tudok fájlt feltölteni.
Másik kérdés, ha én szeretnék valamikor (kb 1-2 év) egy használt brand gépet venni (mert új gépre nem nagyon lenne keretem, de már a majdnem 9 éves Core 2 Duo-s gépem kezdi beadni a kulcsot processzor téren (lecsekkoltam a memó tesztet, és a memók hibátlanok), alig lehet rajta játszani vagy bármi CPU igényes dologba belekezdeni mert lefagy, újraindul, de netezésre tökéletes), érdemes lenne az OEM tápot kicserélni, ha videókártyát szeretnék betenni?
Mert pl ennek a számítógépnek a tápja (a P720-asra gondolok i5-4570 procival) 280W-os de effektíve 250W-ot tud leadni, gyakorlatilag nem nagyon lehet GTX 1050 Ti-vel bővíteni, mert már 260W felett járna a fogyasztás(alapból az i5-4570 fogyaszt 84W-ot)
Előre is köszi nektek a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest