-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Alaplapot az alapján választunk, hogy milyen szolgáltatásokra van szükségünk. Egy i3-at érdemes egy H61-be vagy H67-be tenni, de H67-et választani csak akkor érdemes H61 ellenében, ha kell a 4 ram slot (anyudnak nem hiszem, hogy kell), vagy kell a RAID, lássuk be, erre se lesz szüksége szerintem. Az, hogy csak 1333mhz-ig lehet bele ramot tenni, és, hogy ez mennyire gáz, hát ezt inkább válaszra sem méltatom
Én szóltam, rajtad múlik, hogy mire költöd a pénzed. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Reklámblokkolók topikja
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drón topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- AM5 konfig VGA nélkül, Ryzen7 8700F, 32Gb DDR5, 1Tb WD Black PCIe, Asus Tuf B650M-PLUS - Alza gari
- Intel PC , i7 6700 , GTX 980 Ti , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- EnerGenie UPS-RACK-1500 Rack
- Félkonfig eladó! I7-6700k 16Gb DDR4 BeQuiet! Pure rock MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC
- Keresek használt Intel 10-12. gen. i5 IGP CPU-s félkonfigot alaplappal, lehetőleg 1-szer 32GB-tal