Hirdetés
Aktív témák
-
sipio
tag
Hi! Mit lehetne most venni 200-230k-ból manapság, hogy eldöcögjenek az új játékok.A ház már kinézve az 23k lenne a fenmaradótból mit lehetne mág venni? A házonkívül minden más kell de bill, monitor stb nem kellene.
Az este, ahogy feküdtem az ágyamban, és bámultam a csillagokat, arra gondoltam: hova a francba lett a tető?
-
sipio
tag
Egy 22 colos full hd monitorhoz kell a ház edig cm 692-es. Az 5850-es nem jobb lenne full hd-ra cserébe nem zárkozom el az AMD 955-től sem sőt inkább AMD-ATI párti vok dE nagyonk tetszik az inteles ajánlatod is.
Jaj bocsi de ha lehetne olyan alaplap ami cfx képes[ Szerkesztve ]
Az este, ahogy feküdtem az ágyamban, és bámultam a csillagokat, arra gondoltam: hova a francba lett a tető?
-
sipio
tag
Köszi nektek. És ezek az árak honnan valók? Honnan érdemes rendelni valami webshop. Mert mifelénk még egy 955 phenom is 60000 ft mezei boltban.
És amúgy az 5830 elég a full hd-ra mert azon még jót lehetne fogni?
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
A gépet megveszed ma már holnap sem sok ..art ér. Énis ezen variálok és olvasom a fórumot hogy öljek e 240k a gépbe vagy sem, de én inkább a gépre hajlok a multis játékok miatt. De elfogadnék egy PS3 is.
-
sipio
tag
Ja, de nem tom hogy megéri e ezt a felárat hogy minden játékban full hd-ban lehesen játszani. Veszek lehet én valami olcsóbb videokaris gépet és kész. Ezt a dilemmát meg tényleg neked kell eldöntened mert az előbb nagyon jól megfogalamzták a választ, de én biztos gépet veszek mert nekem másra is kell.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Hellosztok 240k-ból milyen asztali pc lehet venni. bill egér monitor nem kellesz. i5 és gtx 460 vagy. amd955 és ati 5830. ház cm690 advenced táp pedig fsp everest 600w az biztos de az árba ezek is beletartozzanak.kösz
-
sipio
tag
köszi.
KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu XMP KIT
KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 KIT
Én erre a két ramra gondoltam de azt írták hogy nem mennek i5-el igaz ez?
mert én valami jobb hűtőbordás ramra gondoltam. Alaplapot nem tudnál ajánlani valami jobbata hűtő rovására. hűtő az nem kell mert nem lessz húzva a proci még így is sok egyenlőre.600w arra kell később taán még egy gtx 460 bele használtan erősítésnek
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz agemate #6968 üzenetére
Köszi. Akkor megnyugodtam mert írtak valami hülyeséget iponon hogy nem fognak menne ezek a ramok 1600mhz i5-el. Ez az alaplap meg tényleg jónak tűnik bár msi még sose volt csak giga lapom de azt írják hogy i5 höz ez az egyik legjobb választás.
-
sipio
tag
Hellosztok! Végre nagy nehezen és sok tanács után eldöntöttem hogy egy ilyen gépet kéne vennem:
Alaplap MSI P55-GD65
Processzor INTEL Core i5-760 2.80Ghz
Memória CORSAIR TwinX 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT
Videókártya GIGABYTE GV-N460OC-1GI GTX460 1GB PCIE
Merevlemez SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb SATA2 HD103SJ
Optikai egység NEC AD-7243S Fekete
Ház COOLERMASTER RC-692-KKN2 Fekete
Táp CORSAIR TX650W
Ehez mit szóltok a ramaba nem vagyok teljesen biztos hogy jó lesz e esetleg ha nem jó tudnátok e ajánlani egyet köszi.Az este, ahogy feküdtem az ágyamban, és bámultam a csillagokat, arra gondoltam: hova a francba lett a tető?
-
sipio
tag
Sziasztok. Már rég olvasom a forumot és több ajánlatot is kértem de sajnos eddig még nem vettem gépet.De most betelt a pohár, és döntöttem megveszem.Mindenképp cm 692 házzal kéne és én hozá egy amd955+gtx460 1gb-os párosra gondoltam, de ellentétben mégsem akarok 200k-nál többet kiadni rá.Nemtudom ezt hogy lehetne összehozni. Már nagyon meguntam, hogy az uj játékokat csak youtubeon nézhetem csak meg.Ja ezúton szeretném hozzátenni, hogy a gép 80%ban játékra lenne.
És még szeretném hozzátenni bár lehet, hogy nem ide tartozik, de ha a régi gépemmel lehetne kezdeni e valamit hogy az uj játékok elfussanak az nem esne rosszul és akkor ejteném a teléjesen uj gépvásárlást.
A régi gépem adatai:
Mező Érték
Alaplap Gigabyte GA-7VASMFS
cpu amd sempron 2800 1.9ghz
256mb ddr1 ram
VideokártyaSapphire Radeon 9200 SE
wd 80gb vinyó
fsp 350w táp
Mély köszönettel és elnézést a hosszú mondókáért.Monitorom az van egy 22 colos full hd monitor (ehez a csucskonfihoz mi )
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Köszi! Akkor megnyugodtam mihint beszerek egy uj gépet ez megy a szekrény aljába még érlelődin vagy tíz évet és majd akkor annak az árából fogok újat venni . Én se nagyon hittem, hogy ebből még ki lehet hozni valamit.
Ja és a 955 amd kihajtja a gtx460-ast. Én nem tom hogy megéri az intel az a plusz 15k. Az amd-be meg még akkor is bele lehet rakni később egy 1090t nem.[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz Adam333 #8480 üzenetére
Hát gratula hozá.Ezt nagyon kifogtad minden durva jó áron van, és nem lesz egy semmi gép, én is rendelném már de még mindig nincsen cm692 kuckó, már lassan nem is érdekel rábökök egyre és kész.Ja és én is csontra ugyanezt rendelem csak monitor nélkül és csm692-vel.
-
sipio
tag
Hogy a csudába ne tudná. Ez a lap max 16gb is képes kezelni. Csak oda figyelj, hogy 64 bites oprendszer tegyál fel, mert 4 giga ramhoz kevés a 32-es.
Ja xp be is van amugy 64-es meg vista és win7-be is.[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Hát én nem tom, de én biztos 4 gigát vennék,ha meg csak 2 gigat vennél akkor szerintem egy darab két gigás modult vegyél és később vehetsz mégegyet és nem szemeteled tele a 4 ramslotot 1gb darabokkal
Amúgy meg fogod érezni a 2 gb ram hiányát szerintem.[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Szerintem ezt már a ramos topikba kérdezd, de egyéni véleményem , hogy sokkal jobb egy darab kétgigás egysé mint két darab 1 gb os. Az hogy dualban megy az meg ugyanaz mint egy darab kétgigás ram szerintem, de kérdezd meg máshol is.
Én nem da majd jönnek a hozzáértők szerintem délután és ők fognak segíteni, de írd le nekik jobban, hogy mi kell 50k nagyon szűkös van e monitorod és hogy milyen én egy nagyon olcsó két magos amd-ben gondolkodnék a helyedben egy 10k alaplappal 1--2gb rammalstb. Írd majd le nekik hogy kele e szház+táp is.[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Hi! Lehet, hogy nem ide tartotik konkrétam,de meg tudnátok e mondani,hogy egy igp ati hd4290 integrált videokártya milyen erős, mint pl. elbírja e modjuk a cod mfw2 kis felkbontáson.Amíg nem kerül bele egy normális vga. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Hi! Szerintetek megéri megvenni a corosair cx 600w tápot. Nem sok infót találtam róla mert nagyon új. Tom hogy nem ide tartozik de nem valami aktív a másik topik.
-
sipio
tag
válasz kelzsoca #10083 üzenetére
Nem hiszem hogy tervek ilyet, de a lehetőséget meghagyom. Egy gtx 460 1gb-hoz kéne megy egy phnenom 955 alá. Valami jobb tápot akarok alá mint a mint a régi 400w tápom. Valami komolyabban gondolkodom 20 k körül, de ennél semiképp sem többen.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz agemate #10085 üzenetére
Gigabyte ga 870a ud3 lap. Jó hogy mondod ezt nem tudtam ezért nem cserélek alaplapot Fsp a típusa amúgy. De ahogy elnéztem nem sokkülönbég van az 500-as és 600-as táp árak között. Ez a cx600w mennyire jó vétel,de nem 80+ azt tom.
Ja csak fsp meg corosair jöhet szóba ezekbe jobban bízom.[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz feltamadas #13985 üzenetére
HI! Azt a MAXTORT nehogy megvedd. Sokan nem tudják, hogy egyetlen egy pici hátránya, hogy recseg és ku...a hangos. Egy rakász vacak engem is átvertek vele anno.Amúgy mellékesen ha ettől eltekintünk egész jó vinyo nekem máig üzemel.Nem viccelek elnyoja az amd gyári hűtőjét is kétszer olyan hangos.Ja, hogy neked olyan jó a hangja mi még tárolásra sem jó
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Zotac-bol 47k-ért ez az SE verzio ha jobban megnézed, csak nincs kiírva ahonnan nézted szerintem. A rendes 460-as zotac már 53-54k. Nehogy becsapódjon a vevő, mert nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
[link] Parancsolj. Ezért ki lehetne tényleg írni mert ez az S:selejt E:dition nem sok mindent ér ilyen áron persze.A képet is nézd!Szerintem 35-nél nem ér többet.
NoiZz: Baró kis alaplap én inkább azt venném sata, usb3 cfx igaz csak a második x4-es de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz player72 #14343 üzenetére
Tök mindegy hogy H vagy P csipszet. Annyi a különbség, hogy a H-sok ki udják használni az i3-as és némely i5 procikba lévő beépített vidovezérlőt, vagyis egy ideig jól jöhet videokártya helyett pl: cserénél. De a te leendő i5 750-760 amúgy nincs ilyen egyszóvel neked nem oszt nem szoroz.
Amúgy pl:Gigabyte GA-P55A-UD3 ez. Egy ilyen proci megérdemli ezt, meg ugy láttam amúgyis, hogy nem tetszettek neked az olcsó lapok.[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Hát nem szeretnék belemenni ebbe a korábbi tápvitába, de egyszer nekem is elszált egy kodegány 400w-os táp s nem tom ,hogy nem vitte magával az egész gépemet. Anno egy haverom is győzködött, hogy cseréljem le egy normálisra, de így járnak a fafejűek. Azóta csakis FSP, ENERMAX, és COROSAIRT használok.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz #98593280 #17434 üzenetére
Akkor most 5-én nem is lehetlesz kapni a i52400 és 2500-as modelt csak január közepétől? Az i2400-as amúgy ugye akkor veri a mostani i5760-ast, mert akkor lehet arra váltok? Na jó 5.-hez képest párnap még belefér míg normalizálodnak az árak +lesz is készleten.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Köszi! Hát én azt olvastam valahol, hogy az i5 2400 elvileg az i5 650 és 2 magos társai leváltására jön és az ára is ugyanolyan lesz ami akkor kb 45-55-nél semiképp sem kerülhet többe. Azért a Bulldozer még elég távoli, de villantania kellesz vele az amd-nek mert muszáj lesz. Hát modjuk meg azt is, hogy nem is lenne rosz 50-ért az i5 2400 mivel most az a a fránya amd phenom 955 35-40k között mozog ami nem kevés, de össze sem lehet őket hasónlítani akkor ezek szerint a tesztek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz #98593280 #18425 üzenetére
HI! Lenne egy kérdéesem srácok, ami már rég boszant engem.
LAP: ASROCK s1155 H67-M sata3 usb3 19 387 FtCPU: Core i5-2300 2.8GHz 512kB L2 Cache, 6MB L3 Cache 45 790 FtRAM: Corsair DDR3 XMS3 CMX4GX3M1A1333C9 8GB (2x4) KIT 23 700 Ft
Honnan veszitek ezeket a fantasztikus árakat, mert én akárhol nézem I.betűs boltban stb. Most mindenhol 50-55 között van kivéve néhány netes zugboltban Ahonnan még ha ők fizetnének se venném meg.Köszi.Az este, ahogy feküdtem az ágyamban, és bámultam a csillagokat, arra gondoltam: hova a francba lett a tető?
-
-
sipio
tag
Pár helyütt még lehet kapni SB alalapokat mondjuk mi lenne ha azzal vennéd meg, és majd kicseréltetnéd garanciába, bár még az se éltbevágó szerintem, én is ezen gondolkodok.Tényleg ilyen lapot még sok helyen látni ez jó lenne egy i2300-as alá:Asus P8H67
-
sipio
tag
válasz Buda76 #20451 üzenetére
Én is ugyanígy voltam vele. Szerintem 6 év után ha már elszánta magát elég sok az a 6 hónap, egy örökkévalóság. Éngem már nem hat meg annyira az a sandy, egy jó négymagos gép pl phenom955, i5 760 se olyan rossz azért hogy a sandy kicsivel jobb minden téren a tesztkben de átlaghsználat melett észere sem venni több totyikban is kiemelik.
-
sipio
tag
válasz Revolit #20495 üzenetére
Nem minden estben van ez így. Drágább pl: 15-25k tápokhoz azért illene, hogy járjon tápkábel, és jár is néha még olcsóbbakhoz is. Peched volt, de inkább legközelebb nézd meg jár e a táphoz kábel avagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Attól függ, hogy ő nem e használtan érti e ezt mert akkor nem, ujjonan olcsobb lenne mint így!!! Bocs garancia 3 év, de attól még lehet másodkézből származó, de szerintem te vlkitől meg akarod ezt venni nem?
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz rchucky88 #20504 üzenetére
Hát én így előre összerakott bolt ajánlatát nem venném meg. Kaptál most valakitől egy jó kis ajánlatot, én azt venném meg a helyedben mert minőségben kétszer olyat kapnál, sok bolt van ahol össze is rakják csak jelőld ki az alkatrészeket.
-
sipio
tag
válasz rchucky88 #20510 üzenetére
Nem értem telejesen. Győrben akarod megvenni? Gondolom ott is összerakják ugyanúgy amiket kiválogatsz, és miért tennének rá, többet kérj árlistát és, hogy mennyiért rakják össze de pár ezer forintnál nem többért, ha igen küld el a fran...
-
sipio
tag
válasz rchucky88 #20520 üzenetére
Nekem mondod.Nálunk Szabolcsban a gtx560ti-ért jobb helyeken elkérnek 80-85k és ez még occó is. Én ami a géphez kell csak netről rendelem kivéve venti + memória mert még házhozszálítással is jobban kijövök.Akkor a boltokra meg megkaptad a válszt
Ja meg a felfogás, hogy a garancia szar..ok a garanciába ha spórok 20k valamin, de jobb helyeken már zt is megoldották.[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz picur220 #20831 üzenetére
Han már ennyire ramoztok erről tudna nekem valaki mondani valamit. AMD-hez vagy Intelhez való, vagy mindkettőhöz?Ez elvileg 1*4gb.Ja meg néhol oda van írva hozá, hogy micro!. Miért micro?
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz #98593280 #21058 üzenetére
Én eddig is láttam egy regiment boltban, nem mintha kéne, egy darabig csorgott a nyálam de elmúlt. Majd egy AM3+ alaplapba bele megy a 955 phenomocskám és majd, később egy jó kis nyolcmagos bulldi talán vagy sandy csere ha nem válik be.
-
-
sipio
tag
válasz agemate #21646 üzenetére
Na ne már. Visszafele ne fejlődj már Az az i3 2100-as akár milyen erős akkor is csak két magos, és akárhogy teljesít játékokban éngem nem érdekelne két mag az akkor is csak két mag,lassan elérünk oda, hogy négy mag nélkül el sem fognak indulni a játékok sajna intel HT ide vagy oda. Most kövezzetek meg, de így lesz.
Ja,és még valami H67 lapban nem megy a turbo boost?[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz CHIPman #21669 üzenetére
Na azért nem kéne le AMD trollozni vazze. Én nem azt mondtam, hogy amd lehet csak venni, hanem hogy a 4magot többe nézem mint a ht-t. És ha már amd troll vok én is intelt készülök venni, a 955 phenom helyett, de nem azért mert szar csak mert sose volt intel procim és ki akarom próbálni.Ennyi. Ja meg azért mindenki a saját háza táján sepregessen mert 10-ből kilencen visszajösztök ide félévente havonta stb. árajánlatot kérni intelre meg ilyen hozzászólásokat gyűjtögetni.Attól, hogy néha szólok hozzá én már több éve kísérem figyelemmel a topikot, és hogy ritkán írok be ekkora hülyeségeket sajnálom ,meg nem azt kucsmorgom mikor leszek ph istene stb. , mint sokan.Legalább felfogtad volna mit írtam,és megvilágosodott volna a nagyfokú intel fanatikusságod a piciny fejedben vazze .
[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
Hi srácok. Na végre ide is eljutottam:
1. Gigabyte GA-H67A-UD3H db 33.420,- Ft
2. Intel Core i5-2400 3.10GHz Box db 44.650,- Ft
3. Sapphire HD6870 1GB DDR5 21179-00-40R db 55.290,- Ft
4. Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4GB Kit CL9 XMP X2 Grey db 14.680,- Ft
5. Samsung SpinPoint F3 1TB HD103SJ db 14.290,- Ft
6. Corsair CMPSU-700GEU 700W Gamer Series db 23.550,- Ft
7. Cooler Master 690 II Black RC-692-KKN2 db 24.670,- Ft
8. NEC AD-7261S-0B Fekete db 5.390,- Ft
Összesen 215.940,-
Na ezt kéne most megvennem vagy inkább egy gtx 460-as videókártyára modosítsak?Azzal olcsóbban kijönnék de mit veszítenék érte, ha az olcsóbbat választanám?
Meg variálok a p67 extreme4 és 2500k kombón vagy az már túlzás lenne csak játékra megvenni szerintem.Dobjatok meg egy-két jótanácsal ha lehetne.
Mély köszömettel[ Szerkesztve ]
-
sipio
tag
válasz #98593280 #21829 üzenetére
Nagyon köszönöm. Én is sokkaltam az alaplapért ennyit, de nem találtam h67-ben olyat amin van vga kimenet és nem matx-es, hogy kihasználjam a proci igp-jét, ha kell,de akkor hagyom a fenébe. A többi alkatrészen nem nagyon szeretnék módosítani mert ezeket már rég kinéztem, de az alaplap, proci, videokari az mehet akkor.Tudnál erre a 3-ra valamit ajánlani?És akkor még annyi, hogy ne vegyek 2500k játékra akkor szerinted se, feleslegesen fejelnem az összeget, mert az összeg ennyi, amit max rászánok 200-215knagyon max,és sajnos ezt ma egy megrendel gomb megnyomásával el kell költenem Ehez a laphoz mit szólnál:Gigabyte GA-H67M-UD2H
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Riasztó topik
- SkyShowtime
- Politikai mémek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo M80s G3 12mag 20 szál 64GB DDR5 ram Quadro RTX A2000 12GB DDR6 VGA
- Raspberry Pi 5 8GB csomag eladó.
- Dell PrecisionTower 5810 Intel xeon es-1620v3 3,5ghz 8gb ddr4 Gtx1050 4gb ddr5
- Lenovo ThinkCentre i5 8.gen/16gb-ram/ssd
- HP Z4 G4: Intel Xeon W-2135 6/12mag 4.50GHz, 64GB-256GB RDIMM ECC DDR4, 512GB NVMe SSD, W11 Pro ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest