Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gradient99
tag
válasz Balathruin #69606 üzenetére
Elállást tervezek, konkrétan holnap, mert addigra jut időm elvinni, elvileg vissza fogják majd adni a pénzt, tehát úgy lesz a visszakapott pénzzel együtt 21000 a lapra.
-
gradient99
tag
Sziasztok! Milyen lapot ajánlanátok maximum 21.000ig i5-4460, HD 7870 alá?
Ajánlottatok korábban Gigabyte B85M D3H-at, ami dobozból kivéve nem működött rendesen, konkrétan a PCIE X16os foglalatában a HD7870 nem adott képet, csak az X4esben... -
gradient99
tag
válasz DR|FTK|NG #69338 üzenetére
A jobb ár érték arányt kifejtenéd kérlek? Alaplapok terén nem vagyok jártas, és annyit látok csak hogy egy webshop oldalán a Micro ATX méretű olcsóbb 3000Ft-tal. Eddig ATXes lapom volt, de a jelenlegi VGAm elég hosszú darab, a mostani lapról is majdnem lelóg, ez nem tudom mennyire számít. Valamint azt sem tudom hogy mi az amit a B85 nem tud a többihez képest, játékra használnám a gépet ha ez számít.
-
gradient99
tag
Sziasztok!
i5 3470-hez milyen olcsóbb fajta lapot vegyek szerintetek?(20 körül jó lenne ha megállna) Tervezek mellé egy GTX 960at, amit majd szeretnék tuningolni, nem tudom mennyire függ ez az alaplaptól. 8 giga RAM lesz benne. -
gradient99
tag
válasz gradient99 #68859 üzenetére
Erre valaki tudna válaszolni?
-
gradient99
tag
Sziasztok! Milyen lapot ajánlanátok egy I5-4570, HD7870, 2 HDD, FSP Hexa 500, 4 gb 1600 Mhz DDR3 RAM mellé?
ATX méretűt szeretnék, nem tudom mennyibe kerülnek normális lapok de olyan 20k körül szeretnék ha lehetséges. Tuningolni nem hiszem hogy szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest