-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Két alaplap közül szeretnék választani, egyelőre nem tudom melyiket:
ASUS MAXIMUS VII Ranger 49k
ASUS MAXIMUS VI Hero 45kEgy 4440, 4570S, 4670,-es i5 mellé szánnám, HD7850-el, 8GB 1600os RAMmal.
Esetleg ha ebben az árkategóriában van jobb, szivesen meghallgatom!
You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Fél napi melóba volt, de átnéztem a nekem tetsző deszkákat, és ebben szeretnék egy választasi segitséget kérni tőletek.
ASUS MAXIMUS VII RANGER ~49k
Asus Sabertooth Z97 Mark 2 ~49k
ASUS Z97-PRO GAMER ~39k
MSI Z97 Gaming 5 ~45k
GIGABYTE G1.Sniper Z97 ~40k
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 (rev. 1.0) ~48kÁrkategóriájukban nagyjából azanosak max. 10 eltérés,chipset mindegyiknél Z97, valami K jelű i5-t néztem ki.
Vagy csak i5-4460,4590, 4690..Mellé 8GB 1600Mhz-es memóriákat néztem, illetve egyelőre egy darab HD 7850 kerülne bele.
Később vagy nagyobb kártyára váltok (esetleg nVidia), vagy Crossfire.., vagy SLI ha visszaváltanék.A legjobb ár/érték arányút keresem egyébként, feleslegesen nem kell a legdrágább, illetve valahogy nézzen is ki, ez sem utolsó szempont nálam.
Pár kérdésem lenne a végére: a nem K jelű procikat is lehet húzni nemigaz?
Pár deszkán (főleg MSInél) van a "Killer E2200" ez ér is valamit?MSI-nél olvastam hogy rossz a 'QC', ezt bővebben ki tudná valaki fejteni?
Illetve még egy szempont a választáshoz, a hang se legyen utolsó.[ Szerkesztve ]
You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
válasz Payskin #70828 üzenetére
Naigen, azóta ezeket én is elolvastam.. ezért nem szeretem a "Gamer" cuccokat, parasztvakitás.
Mindenesetre én egy Asus VII Ranger mellett döntöttem, aztán ha az van esetleg Fatality Killer ASrocktól, vagy esetleg egy Asus Z97 Pro.. de nálam az MSI úgy kiesett.
You got clickbaited.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest