-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
A g31-es lap is nagyon jó, ráadásul van benne integrált vidkari, ami még jól jöhet. Nem tudom, hol akarod venni a lapot, de például az ipon az gond nélkül vállalja. De azt is lehet, hogy átveszed, és utánna kéred meg őket, így nem lehet azzal bajuk, hogy nem original dobozt adnak át. Nem tudom, hogy van-e olyan ami alapból kezeli, mert az e5200 az újabb, mint a p31/g31.
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
-
-
Móci
addikt
Én anno a cégnél egy olcsó kis kártyával digitalizáltam, s működött. Jó, nem napi 10 kazettát, de sosem volt vele probléma.
Bunt: ezek az integrált lapok nem olcsók, pláne azok, amik megfelelnek a követelményeknek. Ha van egy kis felesleges pénzmag, én javaslok egy olcsó AM2+ -os lapot, egy 2 magos Athlon II-t, vagy más procit. Ebben tudod használni a DDR2-es ramjaidat, s a jövőben még tudsz bele kicsit komolyabb procit is rakni.
Ez a lap olyan 16-17 ezer forint, 13 körül megvan egy Athlon II 240 boxos proci ( gyári hűtővel). Pentium D-nél jóval jobb, hűvösebb, újabb.
A Freezer viszont sajna nem menne fel rá.[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bluyoo
nagyúr
Szia!
Abba az árba szinte az összes chipset belefér. Csak ATX-es lapok:
B75-ös chipset-elt pl.:
ASRock B75 Pro3 talán a legjobban felszerelt B75-ös lap +2db ASMedia ASM1061 chip-es SATA3 porttal.
MSI B75A-G43 a legjobb mosFET hűtést kapta a B75-ös lapok közül de talán a legdrágább is (már 20K felett) .
Asus P8B75-V a legolcsóbb a három közül nincs HDMI csatlakozó viszont Virtu MVP támogatást kapott.
H77 -es chipset-el pl.:
ASRock H77 Pro4/MVP Virtu MVP támogatással 2db natív és 2db ASMedia ASM1061 chip-es SATA3 porttal.
Mondjuk 25k de Asus P8H77-V -t venném.Jól felszerelt , erős digitális tápellátású lap (talán a legjobb a H77-es lapok közül) DisplayPort kimenettel és Virtu MVP szoftvertámogatással sok bővítési lehetőséggel. VIA hangchip ellenzése esetén P8H77-V LE.
Z77 -es chipset-el pl.:
ASRock Z75 Pro3 / Z77 Pro3 itt főleg a tuningképességet emelném ki bár a i5-3330 esetében nem nagy áldás.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ár tekintetében egyértelmű a B75-ös chipset. Amúgy a H77 (ha kellene a RAID és a 2db natív SATA3 port). Ha kis tuningot is akarsz akkor meg a Z77. Azért is írtam mindegyiket mert nem igazán írtál elvárásokat csak a szokásos "megbízható" legyen .... LGA 1155
"A Virtu MVP jó dolog?" Szerintem igen. De hogy te használnád vagy nem azt nem tudom. Virtu MVP .Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest