-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Azt hogy az 19k ahogy láttam és annyi sajnos nincs már bár ha lenne használtam eladó jó árban valakinek akkor áldanám az eget az biztos,de itt a nyár és pang a piac nagyon
Ax78-ról tapasztalat valakinek?Oliverda azt mondta hogy ha a ds3 meg eközött kellene választanom akkor az abit, egy másik forumtárs meg azt mondta ne vegyek ilyet mert neki sokszor fagyott bár ahogy láttam kijött hozzá uj bios kitudja milyen lenne azzal
holnap vagy ma beszerzek egyet de olyat akarok ami tényleg megéri az árát -
-
Dead_slow
tag
Igen, azt tudom L=light, a kérdés igazán az hogy szükség van-e nekem a p45-re, mert crossfire nem lesz, mivel tud többet a p45, tuningban "megelékszem" 3.2-3.5Ghz-el sztem ez a p35-ből is ki lehet hozni, de mondjátok meg ha nem mert akkor megveszem a p45-öt, csak számomra felesleges dologra nem akarok pénzt költeni
Köszönöm! -
fairi
addikt
válasz csimav #16308 üzenetére
ismerem,gondoltam van ennél nagyobb lélegzetvételűek is vhol a neten,külföldi oldalakon..
főleg az érdekel van-e különbség a amd770 és amd785 közt,igp-n kivül?
ér-e plusz pénzt egy 790x+sb750 chipsetpáros vagy nem(crossfire lehetőségen kivül van még különbség egy amd770+sb710 párossal szemben)...
Régebbi tesztekben sb600 az alaplapok,de a most kapható olcsó alaplapokban is sb710 van(kivéve a nagyon olcsóakat) Ez a váltás hoz változást vagy csak marketingfogás?Ezét érdeklődtem vmi olyan tesztoldal iránt ami szívesen tesztel alaplapokat,procikról-vga-król könnyű találni..Eléggé szeretik összehasonlítani a régiekkel is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- ASUS Z690-Prime Wifi DDR5 Alaplap (LGA1700) Friss BIOS 13./14. Gen ready
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- ASUS PRIME X570-P
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest