- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Zsozsooooo
tag
Hali, csináltam egy tesztet : [link]
A tesztben eme monitorok szerepelnek, mindkét monitor TN panelos : Samsung 226BW 22"/2ms |vs.| Samsung T260HD 26"/5ms A monitorok 1280x1024 méretben voltak állítva ! A tesztet azért csináltam, hogy észrevehető különbség van-e 2ms és 5ms között. A tesztelésem nem profi színvonal de remélhetőleg hitelesnek mondható ! Legfőképp a gyors mozgásoknál voltam kíváncsi a különbségekre !
-
Zsozsooooo
tag
válasz
pEEpEE1019 #4104 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, volt szerencsém élőben is megcsodálni szerintem az egyik legjobb TN panelos monitor ! Ami ránézésre feltűnt pozitívumok, rendkívül élénk és telt színek valahogy ránézésre is sokkal szebb volt a megjelenő kép rajta mint bármelyik másik monitoron ! Ami nem biztos, hogy negatívum a tükröződő felülete a panelnak, ha ezzel kapcsolatban írnál 1-2 sort mik a tapasztalataid megköszönném ! Amúgy most jön ki az újabb a Acer G243HQ [link]
-
Zsozsooooo
tag
válasz
old_artist #4032 üzenetére
Hali ! Amúgy old_artist te HC gamer játékosoknak milyen monitort ajánlsz mer mindig mondod, hogy semmi jobbpanelos monitor nem jó a játékosoknak akkor mi csak azt ne mond, hogy CRT-t vegyenek a TFT-k idejében ? Nagyon érdekelne, vagy a HC gamerek nem játszanak jobb panelos monitorral ?
-
Zsozsooooo
tag
válasz
Dr. Akula #4024 üzenetére
Hali ! Látom ráfaragtál a dell-el gondolom akkor a Dell már szóba sem jöhet ? Pedig most fog megjelenni egy elég biztató monitorjuk a UltraSharp U2410 (H-IPS) ami lehet űtős lessz ! Vagy itt van, NEC MULTISYNC 2490WUXi² és NEC MULTISYNC 2690WUXi² vagy ami még nyerő lehet EIZO FLEXSCAN HD2442W igaz én sem tudom eldönteni sajna
Igazából ami tetszene az a Dell mivel mindenféle csatolóval el van látva viszont valóban a régi paneljaira nagyon sok a panasz hátha az új jobb lesz mivel teljesen más panelra épül (H-IPS) ! NEC MULTISYNC 24-2690WUXi²- vel az a gond ahhoz képest, hogy ilyen drága nincs rajta csak DVI-D (digitális) DVI-I (analóg) amit nem nagyon értek, hogy egy ilyen drága monitoron mér spórolták le a többit,(HDMI,DisplayPort) na meg az a 8ms ! EIZO FLEXSCAN HD2442W-ról eddig csak jókat halottam viszont játékra lehet nem a legjobb választás sajna !
-
Zsozsooooo
tag
Hali mindenki ! Ha valaki tisztában van a monitor csatlakozóival írja már meg, hogy érdemes-e olyan monitort venni, amin csak DVI-D van vagy jobb ha van HDMI és DislayPort is rajta, egyáltalán menyivel jobbak az utóbbi csatlakozók ( HDMI DislayPort ) ?
-
Zsozsooooo
tag
válasz
Zsozsooooo #3854 üzenetére
Ha összehasonlítani kell ez legyen az NEC MULTISYNC 2490WUXi² -hez képest mivel jobb az EIZO ? jobb -e egyátalán ?
vagy mér jóval drágább mer EIZO ? Nagy köszönet ha valaki válaszol !
-
Zsozsooooo
tag
Hali mindenkinek, kinéztem egy EIZO HD2442W-BK (fekete) monitort valaki meg tudná mondani mivel tud ez többet mint hasonló méretű társai ? És hogy ez a plussz meg-e éri a többlet költséget ? Amúgy játékra kéne a monitor de nem szeretnék már egy darabig bajlódni a cserélgetéssel mer akkor ugyan ott leszek, hogy elbukom az eladásoknál szinte a jobb monitor árát magyarul inkább most egy jobb mint 3 csere után a jobb, remélem értitek
Vagy küldjetek el aludni és várjak fél évet vagy mitom én lesz itt valami hasonló ami nem ennyi ?? Megmondom őszintén kicsit sokallom az árát !
-
Zsozsooooo
tag
Na ez lehet tetszeni fog mindenkinek :[link] rengeteg monitort össze lehet hasonlítani !
-
Zsozsooooo
tag
Ez még mindig fenn áll a Dell-re vonatkozóan : A Dell 2408wfp input-lag-járól csak ennyit: [link]!
-
Zsozsooooo
tag
válasz
replika #3294 üzenetére
Nem biztos, hogy megválok tőle, mivel TV funkciója is van ! Így driverből beállítva rendkívül tetszetős lett, épp tegnap beüzemeltem a régi monitoromat amit a (megvásárlásnál szebbnek láttam akkor 226BW ) és nem tudom lehet megszokás kérdése de szebbnek tűnt a T260HD most !
-
Zsozsooooo
tag
Aki nincs tisztába az alapokkal annak egy kis segítség: [link] igaz régebbi leírás, de szerintem hasznos tudni !
-
Zsozsooooo
tag
Hali ! Egy ilyen megvásárlására lenne lehetőségem Dell 2408WFP 24" Wide Flat Panel Monitor 4 év garanciával 175.000 ft-ér jó választás ez vagy maradjak a lg w2600hp-bf -nél ? Mi a különbség a két monitor között és milyen paneles ez a DELL ?
-
Zsozsooooo
tag
válasz
borisz_B #3276 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítségeteket, valóban nagyon dicsérik ezt az LG-t nem is gondoltam, hogy ennyire jók monitorgyártás terén ! Bennem valahogy mindig is az volt, hogy az LG nem gyárt valami minőségi monitorokat ! Bár most, hogy így mondjátok, amikor vetem a T260HD-t akkor pedig néztem is az LG-t csak azt hittem az már be van kalibrálva vagy nem tom ! Lehet csak a neve miatt megmaradt bennem, hogy azt ne, így maradt a T260HD vagy az ACER G24 (sárga-fekete) ami rendkívül megfogott, erőteljes színei miatt, viszont az hogy láttam magam a monitor felületén kicsit elvette a kedvem a megvételétől !
Jelenleg amúgy melyik panel képviseli az abszolút csúcsminőséget ? : S-IPS,S-PVA,H-IPS ,STB....
-
Zsozsooooo
tag
válasz
old_artist #3262 üzenetére
Köszönöm az infót ! Egy észrevétel amúgy, 226BW-m volt egy darabig ezután T260HD-t vásároltam kb fél éve és tapasztalatból mondhatom, hogy rengeteg különbség van TN és TN között ! Nem tudom a mérete miatt van-e ekkora látványbeli különbség de az én szememet nagyon zavarta ! 226BW után a T260HD csalódás volt, fakóbb színek, semmi kontraszt,stb... ! Igaz kis pepecseléssel (driver) a T260HD-ból is ki lehetett hozni a 226BW-t körüli kinézetet de gondolom akkor panelváltásnál még több különbséget venne észre az ember !
! Amúgy mindenre használom szinte grafikai munkák,játék,nettezés, filmnézés,stb... ezért szeretnék mos már biztosra menni, nem kapkodom el a dolgot. Gondolom valaki jobban informált ez ügyben, mit érdemes venni 26" 27" körül amiben nem csalódna az ember ? -
Zsozsooooo
tag
Hali ! Nem vagyok tisztában azzal milyen is ez a Dell 2407wfp S-IPS tudnátok mondani valamit róla, jobb lehet képminőségre mint a samsung T260HD ? Teszt vagy hasonló ?
Aktív témák
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 32" IPS QHD 2K monitor fehér színben 32QK500-W, 2560 x 1440, AMD-FreeSync, doboz, első tulaj :)
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest