Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Cyberpunk

félisten

válasz Perillustris #6508 üzenetére

Ezt a nézetet én is osztom bár most vissza kellett ülnöm a régi TN-es monitorom elé mert ugye a Dell szervizben van :D
    És hát hogy is mondjam jól látható a különbség. De a réginek dicséretére váljon a lassan 4 éves használat mellett 0 pixel hiba pedig én elég nagy kocka vagyok nálam a gép 8-10 órát megy naponta ha épp szabadnapos vagyok akkor meg többet is ;]

De legalább jól összemérhető a Dell-el ez egy Samsung 931BF több mint 90k-ért vettem anno (igen akkortájt még jó árban voltak a sima 19"-os 5:4-es képaranyú TN-ek is).
    Azt tudni kell hogy ez a monitor elég "gyors" 2ms g2g válaszidővel rendelkezik de én amíg a Dell-t használtam egyáltalán nem vettem észre azt hogy az 6ms-os, pedig többnyire FPS-ekkel játszom és ha valahol hát ott számít. Ugyan ez van inputlag ügyileg is talán a Dell-en kicsit érezni jobban mellé kell céloznom az embereknek főleg nagy távolságból sniper-el. De ez szerintem teljesen elhanyagolható ha valaki HC gamer-nek érzi magát az úgy is valamilyen CRT-t használ még mindig.
    Persze én AdobeRGB módban játszottam rajta szerintem úgy szebb a kép mint gamer üzemmódban. Szal gamer módban némileg javul a bemeneti jel késése is.

Szóval ezt a monitort bátran merem játékosoknak is ajánlani nem kell megijedni a 6ms-os válaszidőtől. Pláne hogy itt a teljes válaszidő is 6ms, nem pedig csak a g2g mint ahogy azt a TN panelos monitoroknál szeretik kihangsúlyozni a gyártók.

Aktív témák