- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Perillustris
üzenetére
Ezt a nézetet én is osztom bár most vissza kellett ülnöm a régi TN-es monitorom elé mert ugye a Dell szervizben van

És hát hogy is mondjam jól látható a különbség. De a réginek dicséretére váljon a lassan 4 éves használat mellett 0 pixel hiba pedig én elég nagy kocka vagyok nálam a gép 8-10 órát megy naponta ha épp szabadnapos vagyok akkor meg többet is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De legalább jól összemérhető a Dell-el ez egy Samsung 931BF több mint 90k-ért vettem anno (igen akkortájt még jó árban voltak a sima 19"-os 5:4-es képaranyú TN-ek is).
Azt tudni kell hogy ez a monitor elég "gyors" 2ms g2g válaszidővel rendelkezik de én amíg a Dell-t használtam egyáltalán nem vettem észre azt hogy az 6ms-os, pedig többnyire FPS-ekkel játszom és ha valahol hát ott számít. Ugyan ez van inputlag ügyileg is talán a Dell-en kicsit érezni jobban mellé kell céloznom az embereknek főleg nagy távolságból sniper-el. De ez szerintem teljesen elhanyagolható ha valaki HC gamer-nek érzi magát az úgy is valamilyen CRT-t használ még mindig.
Persze én AdobeRGB módban játszottam rajta szerintem úgy szebb a kép mint gamer üzemmódban. Szal gamer módban némileg javul a bemeneti jel késése is.Szóval ezt a monitort bátran merem játékosoknak is ajánlani nem kell megijedni a 6ms-os válaszidőtől. Pláne hogy itt a teljes válaszidő is 6ms, nem pedig csak a g2g mint ahogy azt a TN panelos monitoroknál szeretik kihangsúlyozni a gyártók.
Aktív témák
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)