Hirdetés
Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
Még egy kérdésem lenne a tegnap említett témával kapcsolatban:Szóval egész éjjel azon gondolkoztam, hogy vajon megéri-e a P2270HD helyett P2370HD-t vagy P2470HD monitort venni? Az utóbbi "csak" 10.000-rel drágább. Elsősorban attól félek ha megveszem ezt a 24"-os monitort, olyan lesz, mint a szüleim Samsung 40"-os LED tv-je. Azon amikor játszottam, tapasztaltam egy kis késést. Úgy értem amikor Crysis Warheadeztem 1800X1600-ban, egy kis késést vettem észre az egér és a monitor reakcióideje között, amit még meg lehetett szokni. Szóval attól félek, hogy a jelenlegi konfigommal is ez lesz, ha a 24"-os monitort választom. Nektek erről mi a véleményetek? A jelenlegi konfigomat megtaláljátok az adatlapomon.
Szerk.: Ha a konfigomat megfelelőnek tartjátok a 24"-oshoz, akkor még azt kérdezném, hogy van-e valamilyen hátránya a 24"-osnak a 22"-ossal szemben? Gondolok én a kép túlságosan(zavaró) széthúzására, játékoknál pixelesedésre, vagy textúra homályosodásra, stb... Elsősorban játékra venném, szóval mindenképp a jobbik fajtát akarom venni!
-
Satyricon
addikt
Köszi szépen mindkettőtöknek!
Sajna az összehasonlítást nem tudom megnézni, ugyanis kajakra elszíneződött a monitorom, nem sok van neki hátra!
(LG F700B)
Am a TN panel nagyon zavaró tud lenni??? Kicsit elbizonytalanodtam most.
Nagyon bejön ez a moncsi, csakk... Ha már veszek, akkor tökéleteset akarok venni.
-
Satyricon
addikt
Üdv
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a P2270HD Samu monitor milyen panellal van szerelve? A közeljövőben tervezem megvételét, mindent tudok róla ami engem érdekel, kivéve ezt az egy dolgot.
-
Satyricon
addikt
GTA IV Minimum gépigény: (ha érdekel)
Operációs rendszer: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processzor: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz, AMD Athlon X2 64 2,4 GHz
Memória: 1,5 GB
16 GB szabad helyVideókártya: 256 MB NVIDIA 7900 / 256 MB ATI X1900
VGA-m: 7900GTO, 2GB DDR2 RAM, és hamarosan egy X26000-res AMD proci. Szóval... Túl nagy felbontásban nem akarom játszani, de 1024X768 alá nem szoktam, és nem is akarok menni!
bocs a modiktól, ha offoltam!
-
Satyricon
addikt
Üdv mindenkinek. Le szeretném cserélni az LG F700B tipusú monitoromat valami 22colos monitorra. Jól jönne, ha ajánlanátok nekem valami jó monitort, 40, max 43000ért. Leginkább játékra használnám. Azért is kérdezlek titeket, mert gondolom ti jobban értetek hozzá, mint én. Legjobban attól féltem, hogy majd kiválasztok egy monitort, ami nem játékra való, és majd élsimítási gondjaim lesznek(hiába lesz a grafika maxon, ha a vonalak recések lesznek). A videokarim 7900 GTO, és még 1 darabig ez lesz. Én ezeket a monitorokat néztem ki:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]A segítségetket pedig köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest