Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz stickermajom #9842 üzenetére

Ez a DNS szerver is wifin csatlakozott? Más routereknél ezt forwarding=no módot hívják client isolation -nak, azaz a wifin felcsatlakozott kliensek nem érik el egymást.
    DNS szervert (és általában véve semmilyen szervert) sem célszerü dhcp-re rakni, vagy wifin csatlakoztatni.

atiska007:
    Egy picit rosszul állunk/álltok a wifihez szerintem. Ezt úgy kell felfogni, hogy ez egy kényelmi szolgáltatás, hogy ne legyen annyi vezeték, kábel, mobil legyél, stb, nem helyettesíti a kiépített kábeles kapcsolatot. Nem igen kell rugózni pl a speedtesten mért wifi sebességen sem. Van ismerősöm aki ugyan szaggat neki a yt wifin, de rámér és rendben van, mert megvan a speedtest sebesség. Én fordítva vagyok vele, megy rendesen, nem mindegy mit mérek? (nem is mértem hónapok óta, utoljára mikor csomagot váltottam, akkor...)
    A 60/60 nem olyan rossz, mire nem elég? Ráadásnak lehet ezen nem is osztoznak, mert egyszerre 4 eszközön elindítva minden eszközön ennyit mérsz egyidőben ! Főleg ha nem is egy AP-re, vagy nem is mind ugyanazon a csatornán, az egyik 2,4, a másik 5 Gigán van.
    Pár éve a 0,5 / 0,12 volt az általános ADSL, most meg kevés az eszközönként a 60Mbit szimmetrikus?

Új hozzászólás Aktív témák