- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Alteran-IT #9290 üzenetére
100 Mbps-t viszi stabilan emlékeim szerint, de régebben próbáltam (még kb szeptemberbe), mert október eleje óta ER-X van, azon meg nem eröltettem a VPN-t mert valamit szarakodott az 1.10.10, meg amúgy is van OpenVPN a home serveren.
Más:
Távoli management egy érdekes kérdés. Én azt látom működő megoldásnak, hogy kulcspáros SSH kívülről custom portra, és jelszavas hitelesítés letilt, más management letilt, egy kulcsos SSH-t szerintem nem olyan túl egyszerű felnyomni, és ha kell bekapcsolható a Winbox, de sok dologra elég az SSH, nekem csak az volt engedve a hAP acˇ2-őn, meg most az EdgeRouter-en is, nekem egyszerűen ez átlátható és kényelmes.A VPS-eimen, ill. ismerősöknél akiknek én kezelem is kulcspáros SSH van, néhányan még az alapértelmezett porthoz is ragaszkodnak, de eddig nem volt belőle probléma, az más kérdés, hogy csak egyszer kell ráfaragni és utána asszem véget ér a szerelem a 22-es porttal, de ha nem célzott a támadás, alig ha fognak egy PublicKey-s hitelesítést törni.
-
vkp
aktív tag
válasz
Nagyon egyszerű, csak belső hálóból van winbox engedve. Ahol nagyon muszáj kívülről (vidék, stb) ott pedig csak 1db fix ip-ről.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Reg lattam ennyi elpazarolt energiat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged