- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9270 üzenetére
Igen és az én igazamat támasztja alá: " se biztonságban nem annyira megbízhatóak".
Bár mivel pont arra válaszoltál, elolvashattad volna többször, ami pedig a jack-et illeti, a DC jack-re értettem, gondolom az audio jack-re gondoltál, ha így rákérdeztél.(#9271) vkp: Egy ilyen egyszerű hosszabbító készítésénél nem érdemes nagyon belemenni a szerelési utasításokba, illetve a szabványokba (ami némely esetben inkább idiótaság), természetesen abban igazad van, hogy a nem megfelelően kivitelezett rendszerek katasztrófához vezethetnek, bár szerencsére én az ilyen dolgokra allergiás vagyok és általában a lehető legjobb megoldásokhoz, illetve kivitelezésekhez folyamodom, ahogy betáp esetén is, ahol egy egyszerű toldás megfelelően kivitelezve nem vezet a ház kigyújtásához, ahogy a való életben az sem, ha mondjuk a porszívóhoz egy hosszabbítót használsz, mert nem elég hosszú a vezeték (persze ha gagyi kínai a hosszabbító gyenge vezetékkel, illetve belső tervezési hibákkal, akkor annak ellenére hogy "gyári", ugyan úgy kigyulladhat és viheti a házat is, környéken volt már rá példa, nem is egy, azóta nálam abban is a szerelhető jöhet csak szóba), de ebbe ne menjünk bele, mert vicc amit ebből csináltatok.
Én is szeretem a gyári megoldásokat, de nem mindig ragaszkodom hozzájuk, mert némely esetben vagy felesleges, vagy éppen hülyeség, mint kb. a magyar törvényi, illetve jogrendszer, ami a bűnözőket védi, csak hogy szintén a valóságból hozzak egy nem éppen szakmai, de egy egyszerű és szemmel látható példát, legalább is annak, aki nyitott szemmel jár. A témát pedig zárjuk le, mármint a szerelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest