- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
byson55 #6714 üzenetére
Éppen ezért vagyok itt.
Eddig Asust használtam (a TP-Link még gyengébb), és pontosan ezért vágtam bele a mikrotikes kalandba, mert azt vártam tőle, hogy rendesen fog működni és legalább közelítően hozza a hivatalos értékeket.
Most éppen ott tartok, hogy az Asus router fenekébe dugott Huawei / D-Link stick hasonlóan, illetve még gyengébben teljesít a Mikrotik célhardverben. Az Asus routerben 20-21 Mbps, a Mikrotikekben éppen 13-17 Mbps a letöltési sebesség -- a telefonban pedig 70 Mbps.
Azt értem, hogy az Asusban miért ennyi, de nem hiszem, hogy a Mikrotik célhardver az Asus univerzális router árának a kétszereséért is csak ennyit, azaz még rosszabbul teljesít Biztos vagyok abban, hogy valamit rosszul állítok be, de mi az???
MaCS
-
dmc
aktív tag
válasz
byson55 #6714 üzenetére
Az a gond hogy ez nekem eddig mindig usb stic nem passzolt a ruterhez vagy fordítva.
Nem tudom a sebességgel nekem eddig nem volt gondom kb 5 db ilyen eszközöm megy folyamatosan 1 - 4 IP kamera van rajt amik 4 Megapixeles ek.
A kártya az Telenoros (adatkártya). Nekem amire kell arra bőven tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest