Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz ekkold #6320 üzenetére

Pont ennyit költenek fejenként átlagban a magyarok karácsonykor egymásra... ez sok pénz egy valódi tudást adó tanfolyamért? Kalapos Lacit ismerem, sőt én is hozzá jártam, csak ajánlani tudom, igaz több mint 5 éve nem láttam.

De tudod mit? Csináld meg olcsóbban, sőt csináljuk meg olcsóbban! Egy mikrotik baráti kör, szervezd meg hol, találd ki mennyiért, milyen eszközön, tartsunk mi előadásokat, legyen egy kis zsebpénzünk belőle !
    Én türelmes leszek, az első pár órán csak alapok.., a végén kérdezz felelek, vagy konzultáció.

Lehet közös probléma megoldás is, összeülünk, akinek problémája van felkonfiguráljuk a routerét, ez csak megér pár forintot? Az ilyenekből is sokat lehet tanulni.

Nem jó ez a téma, én se bírom abbahagyni. :( Pedig muszáj lesz.

Nem most raktad le a jogsid ugye? Amennyiért most leteszel egy A korlátlant, azért biztos hogy kapsz egy jó motort !!!, sőt autót is. Most ne a zseniket vedd alapul, akik elsőre megcsinálnak mindent és igy 200e nincs többe a B kategória, hanem mondjuk egy 40 körüli házi asszonyt, konkrétan több példát tudok, hogy a B-je 400e felett volt. Ezért már lehet műdödőképes autót kapni !!!

• bambano

titán

válasz ekkold #6320 üzenetére

ha te vennél egy új autót, a következő történik átadáskor: a sales ember elmagyarázza, hogy abban az autóban konkrétan melyik kapcsoló micsoda, milyen extrák vannak benne és azok hogy működnek.

de nem magyarázza el, hogy mi az a belsőégésű motor, mi a kresz, hogyan adj elsőbbséget, amikor kikanyarodsz a kereskedésből az utcára.

Új hozzászólás Aktív témák