- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
válasz
Kicsirics77 #22732 üzenetére
Köszi ez segített. Eredetileg 4 masquerade szabályom volt. Töröltem az AX3-ból mind a 4-et és a hEX alapján egyesével vittem fel. Már az elsőnél elindult a net. 3 szépen fel is ment a negyediket nem fogadja.
Ezek vannak most:[admin@MCLL-MikroTik-AX3] /ip/firewall/nat> print
Flags: X - disabled, I - invalid; D - dynamic
0 chain=srcnat action=masquerade src-address=192.168.1.0/24 out-interface=pppoe-out-DIGI log=no log-prefix=""
1 chain=srcnat action=masquerade protocol=tcp src-address=192.168.1.0/24 dst-address=192.168.1.250 out-interface=bridge1 log=no
log-prefix=""
2 chain=srcnat action=masquerade src-address=192.168.1.0/24 out-interface=WAN log=no log-prefix=""
A negyedik ez lenne:
chain=srcnat action=masquerade dst-address=82.144.1xx.xxx out-interface=WA
És erre ezt a hibát dobja nekem:
"Couldn't add New NAT Rule - incoming interface matching not possible in output and postrouting chains (6)."
Most megy a net a gépeken, de nem tudom így mennyire marad működöképes (biztonságos) a MAC cím szűrésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest