Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
zsolt008
üzenetére
Én is nézegettem. Gondolom csak addig van hozzáférés a videókhoz, ameddig fizetve van a havi díj. Tehát ha az időszakosra előfizetek, és megnézek mindent akkor ugye minek fizessek tovább. Ha később jön valami, akkor érdemes megint fizetni az oké.
Az azért jó, mert mivel az ember nem foglakozik vele minden nap (én legalábbis) ezért ha később kéne mert emlékeztem, hogy valamelyik videóban ott a megoldás, akkor lehet fizetni megint. Vagy? Mert érdekelne amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold