- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzM1103
csendes tag
Így is tettem, még tegnap délután. Sokszor vásároltam az alzánál, és vszinüleg még fogok is mert eddig jó tapasztalataim voltak.
Rögtön elfogadták a reklamációt, és kérték hogy vigyem vissza.
Messengeren küldtem nekik üzeneten, hogy ezt nem tudom megcsinálni, mivel bridge módban van a modem, kell vennem egy másik eszközt, és bemásoltam a mikrotik support üzenetét. Kértem tölük egy levásárolható kupont. Az összeget rájuk bíztam.
Válasz első mondata: Sajnáljuk de csak ha visszaviszem bla bla bla...
Második mondat: Elnézést most látom a mikrotik levelét, azonnal továbbítom a reklamációs osztályunk felé a bejelentést, és 24 órán belül válaszolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest