Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Sikerült beszerezni! Pontosan ilyenre vágytam. Köszi a segítséget, mert a linkednél ott volt ez is!
-
xundyingx
tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy a szabvány maitt nem mindegyik melyiket választanám.
Találtam egy ilyet: [link]
Lehetséges megoldás lehetne(?!). -
xundyingx
tag
Hello!
Remélem nem gond, hogy itt teszem fel a kérdést de nem találtam rá megfelelőbb topicot.
Állványt keresek a Trust GXT 256 Exxo mikrofonomhoz.
Sajnos az alap gyári egy lábon álló nem jó.
Ezért kellene egy olyasmi állvány amit fel tudnék erősíteni az asztalomra és az arcom elé helyezni.
Ha lehetséges, maximum 20.000 forintos keretben gondolkodom. Persze ha picivel drágábbért is van egy sokkal jobb minőségű, az is érdekelne! -
-
xundyingx
tag
Köszönöm a sok ajánlást!!
A "legkényelmesebben" kinézőst a Razer-t mondanám, az olyan kis egyszerűnek tűnik. De most megfogtál mindegyikkel. Viszont az Emita és a Razer között gondolkodok......hmmm hmmm. -
xundyingx
tag
Üdv!
Leginkább Streamre de sima beszélgetésre (TS, discord) keresek egy különálló mikrofont!
Sajnos ez a trust mico 20378 eléggé doboz hangot ad ki, többen is jelezték (nem beállítási probléma).
Az eddigi kinézett egy Audio-Technica AT2020 USB.
Ha esetleg van olcsóbb kategória (30-40K) ami az említett célhoz megfelelő, ne tartsátok magatokban!
Mindenképp USB-s kellene. -
xundyingx
tag
Üdv!
Véleményt szeretnék kérni a Trust 20378 Mico mikrofonról!
Cél: TeamSpeak (és egyéb társai), Minimális stream, játékokhoz lenne.
Videókon nagyon szép a hangzás csak az egyedüli negatívum, hogy a "lábai" azok gyengusok, de az szerintem nem sokat számít.
Árban max. 10.000 huf-ig ha ennél van jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Glorious Model D2 Pro 8000Hz Wireless fekete - szinte új
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest