Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Mire jó a fejhallgató kimenet némelyik mikrofonon, és mennyire hasznos/szükséges? Ha választani lehetne, hogy egy hangkártyán a szimmetrikus mikrofonbemenet mellett, egy ezt a visszahallgató szerepet betöltő jack legyen, vagy egy aszimmetrikus mikrofon bemenet, melyik lenne hasznosabb?
-
gyulank
addikt
Ez így eléggé aluldefiniált válasz. Minőségi termékek, és szemetek is készülnek kínában. És nyilván, ha az egész márkáról nem tudsz semmit, nem segített volna a típus sem, mert nem azt mondtam, hogy nézd meg az adatait helyettem, és döntsd el helyettem, hogy az jó-e. Adatok alapján jó. Az a kérdés, hogy elhihetem-e, hogy olyan jó. Az oldalukon van összesen 2 mikrofon, szóval, annyira nem aluldefiniált a kérdésem...
-
gyulank
addikt
Az ESI márka megbízható? Csak saját reklámot találtam róla, vagy max. magyarázós videót, de jó tesztet nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest